MOSSA

GLOW COCKTAIL Mască hidro-iluminatoare anti-pigmentare

60ml

70 lei

Obține un ten cu o luminozitate vibrantă.

Protejează pielea de petele cauzate de înaintarea în vârstă și soare.

Oferă un ten cu aspect uniform.

Acidul hialuronic asigură o hidratare de durată, contribuind, indirect, la luminozitatea pielii, la omogenitatea tonului pielii și la lupta împotriva semnelor îmbătrânirii. Pigmenții naturali conținuți de către mască furnizează un efect vizual remarcabil.

Utilizare:
Se aplică cu generozitate pe fața și gâtul curate, demachiate. Se spală după un interval de 10 minute. Se folosește de două ori pe săptămână.

Pentru un efect potențat de anti-pigmentare se recomandă asocierea cu serul și crema Glow Cocktail.

Pentru toate tipurile de piele.


Linia Glow Cocktail este menită să ofere pielii necesarul de hidratare și să prevină tenul pigmentat, tern și ne-uniform

Produsele Glow Cocktail:

   hidratează intensiv, deci previn îmbătrânirea cutanată;

   reduc pigmentarea și fenomenul de foto-îmbătrânire;

   corectează lipsa de uniformitate a tonului pielii;

   luminează tenul.

Potrivite pentru femeile din grupul de vârstă 25+, pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel care și-a pierdut strălucirea sau este afectat de pigmentare.

Produsele Glow Cocktail conțin extract de gutuie din soiul nordic cu o aciditate ridicată. Gutuia nordică este bogată în vitamine și acizi și are un efect de calmare combinat cu unul puternic de hidratare.

Totodată, acizii organici din gutuie posedă capacități reale de deschidere a tonului pielii, ajutând la gestionarea pigmentării, dar și la menținerea unui nivel ridicat de luminozitate.

Fructul de mur pitic din ținuturile umede, mlăștinoase, nordice conțin polifenoli, vitamine și acid fenic, o adevărată sursă pură de antioxidanți. Aceștia eliberează pielea de acțiunea toxinelor și reduc impactul factorilor de mediu prevenind acțiunea radicalilor liberi și stresului oxidativ.

Acest tip de mur, specific unui climat dur, reușește să reziste la temperaturi de până la -40°C. Poate că din acest motiv ingredientele active extrase din murul pitic sunt atât de potente asupra pielii.

Ingrediente: Aqua/Water, Glycerin, Microcrystalline Cellulose, Alcohol, Cellulose Gum, Sodium Levulinate, CI 77019 (Mica)***, Xanthan Gum, CI 77891 (Titanium dioxide)***, Sodium Anisate, Lactic Acid, Sodium PCA, Aroma/Fragrance, Pyrus Cydonia (Quince) Fruit Extract*, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Fruit Extract*, Sodium Phytate, Sodium Hyaluronate, Ascophyllum Nodosum Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Limonene**, Citral**

Ingrediente principale: acid hialuronic, alge, gutuie, mur pitic