TRIO VERDE

Handmade: Ulei pentru barbă + săpun Mr. Soap

52 lei

Indispensabile pentru o barbă frumos îngrijită, implicit un cadou simpatic și util pentru prietenii noștri purtători de barbă :-)

# Săpun natural Mr. Soap

Săpunul pentru bărbierit / îngrijirea feței și a bărbii de la Trio Verde este un săpun cremos, care face o spumă bogată și fină.

Este fabricat manual din ingrediente naturale, nu conține conservanți chimici, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice. Rețeta sa are la bază uleiuri vegetale (argan, cocos, ricin), unt de shea, bentonită (argilă) și uleiuri esențiale de cedru, portocale și eucalipt.

Datorită uleiului esențial de cedru, săpunul are o aromă lemnoasă cu note revigorante și proaspete, oferite de prezența în compoziție a eucaliptului și a portocalei.

Folosit pentru bărbierit, săpunul natural înmoaie firele pentru a fi bărbierite cu ușurință.

Totodată, prin formula sa bogată în substanțe nutritive, îngrijește și hrănește pielea feței, lăsând-o în urma bărbieritului netedă și hidratată.

Prezența  în compoziție a untului de shea face ca pielea să fie hrănită, iar uleiurile vegetale de argan, cocos și ricin, cu proprietăți recunoscute de hrănire a țesutului cutanat, au rol regenerant și hidratant.


# Uleiul natural pentru barbă Trio Verde este un ulei de îngrijire, hrănire și protecție atât a bărbii cât și a tenului. Oferă un aspect îngrijit și strălucitor, fără a lăsa o senzație uleioasa după aplicare.
Uleiul de barbă cu vetiver și cedru este un mix de uleiuri pure naturale și uleiuri esențiale, creat pentru o îngrijire completă a bărbii și tenului. În plus, încântă prin aromele sale fine. Datorită uleiului esențial de cedru, uleiul de barbă are note lemnoase cu arome clasic masculine date de prezența în compoziție a vetiverului și a portocalei.

Fiind un produs destinat îngrijirii părului facial, uleiul de barbă Trio Verde hrănește firele, le definește și le oferă strălucire. Totodată, prin formula sa bogată în substanțe nutritive, are grijă și de pielea feței, hidratând-o. Este un ulei uscat care intră repede atît în piele cât și în firele de păr.

Utilizare:
Se aplică câteva picături în palmă, apoi direct pe barbă sau tenul proaspăt bărbierit.


Ingrediente: Ulei pentru barba: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHEROL, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL, VETIVERIA ZIZANOIDES ROOT OIL, LIMONENE, ISOEUGENOL, LINALOOL. (RO: ulei de jojoba, ulei de caise, ulei de argan, vitamina E, uleiuri esențiale de portocale, vetiver și cedru). Sapun Mr. Soap: SODIUM OLIVATE, AQUA, SODIUM COCOATE, SODIUM CASTORATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM ARGANATE, SODIUM SHEA BUTTERATE, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL, BENTONITE, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CITRAL, LIMONENE.