Livrare & plată

Ştim că odată ce ai lansat o comandă în online shop abia aştepţi să intri în posesia coletului cu produse. Depunem toate eforturile ca acest lucru să se întâmple în siguranţă şi cât mai repede posibil. De aceea avem nevoie şi de ajutorul tău, şi anume te rugăm să completezi cu atenţie datele solicitate la finalizarea comenzii online.

Vei vedea că există mai multe variante ca produsele comandate sa ajungă la tine. Pentru simplificarea întregului proces de comandă şi livrare, costurile implicate sunt afişate de îndată ce indici din ce oraş comanzi şi pentru care variantă de livrare optezi. Coletul tău poate fi însa limitat la o anumită modalitate de transport în funcţie de greutatea, mărimea sau destinaţia acestuia.

Facem tot posibilul ca expedierea de la MioBio să aibe loc în 24 ore de la primirea comenzii. Pot exista întârzieri în perioadele foarte aglomerate, mai precis atunci când organizăm campanii speciale (de Sărbători, în perioada reducerilor de vară sau iarnă, flash-sale, Black Friday etc.).

Comenzile cu opţiunea "livrare prin curier" pe care le primim până în ora 15:00 vor fi expediate de la MioBio în aceeași zi, iar cele primite după această oră, în maximum 48 de ore (zile lucrătoare).


Coletul va fi asamblat si expediat de îndată ce ne-am asigurat că:

  • datele completate în formularul de comandă sunt complete si corecte
  • produsele alese sunt în stoc

Vei primi un e-mail de confirmare a comenzii şi a costului total (valoarea produselor şi costul transportului). De asemenea te vom informa prin e-mail dacă unul din produsele comandate nu se află pe stoc şi care este estimarea de timp pentru livrarea acestuia (dacă acesta va fi disponibil în viitor).

Tarife şi opţiuni:

În Bucureşti - transport gratuit prin curier la comenzile peste 150 RON sau livrare gratuită pe bicicletă în aceeași zi la comenzile peste 250 lei

Curier Bucureşti:

  • 9 RON - pentru comenzile cu valoare mai mică de 150 RON

Sinapseria - livrare verde pe bicicletă în ziua comenzii (de luni până vineri)

  • 16 RON - pentru comenzile cu valoare mai mică de 250 RON - livrare prin Sinapseria
  • Comenzile plasate până în ora 14:00 vor fi livrate în aceeaşi zi
  • Se pot livra pe bicicletă comenzile până în maximum 4 kg


În ţară - transport gratuit la toate comenzile peste 250 RON

Curier ţară:

  • 16 RON - pentru comenzile cu valoare mai mică de 250 RON
Notă: costul transportului include TVA.

Pentru comenzile care depăşesc 150 RON în Bucureşti şi 250 RON în ţară, transportul este gratuit.

Toate serviciile de curierat sunt disponibile de luni până vineri. Comenzile plasate în week-end vor fi prelucrate în cursul zilei de luni.

Dacă nu există nicio persoană care poate recepţiona comanda la adresa indicată, companiile expeditoare vor lăsa o înştiinţare referitoare la modalitatea de a intra în posesia coletului. MioBio nu îşi asumă responsabilitatea în cazul în care această înştiinţare nu este lăsată. Vă rugăm însă să ne comunicaţi prin e-mail sau telefon orice problemă legată de livrare şi vom face tot posibilul pentru urgentarea si soluţionarea acesteia.


Modalităţi de plată:

Modalităţile de plată acceptate la MioBio sunt:

  • plata cu cardul
  • la livrare (ramburs)

Plata cu cardul 

Magazinul online www.miobio.ro acceptă plata prin card-uri Visa / Maestro / MasterCard emise de orice bancă.

Dacă ați ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastra în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, în orice magazin.

"3-D Secure" asigură confidențialitate și siguranță – nicio informație legată de carduri bancare nu este transferată sau stocată, la niciun moment din timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut!

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Pentru mai multe detalii puteţi accesa www.euplatesc.ro sau vă puteţi adresa băncii dumneavoastră.

Şi o ultima notă:

Toate pachetele si coletele pleacă spre voi în cutii şi ambalaje reciclate - din respect pentru mediu şi natură.

Vă mulţumim pentru vizită!