SUSANNE KAUFMANN

Ulei de corp

100ml

140 lei

Uleiul de corp SUSANNE KAUFMANN™ cu ulei de gălbenele, ulei din sâmburi de măceşe şi extracte de sunătoare este un produs de îngrijire al corpului vitalizant şi regenerant.

Stimulează capacitatea de hidratare proprie a epidermei şi protejează intensiv pielea de uscare. Efectele sale sunt echilibrante şi protectoare.

Extractul de sunătoare are un efect echilibrant și protector. Uleiul regenerant se absoarbe imediat, lasă pielea să respire, aceasta devenind fină şi catifelată.

Recomandat şi după plajă sau după o baie seara. Uleiul se poate masa şi pe pielea umedă pentru o absorbţie şi mai rapidă.

Pentru orice tip de piele, ideal pentru pielea sensibilă.
 

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.


Ingrediente: caprylic/capric triglyceride, cetearyl ethylhexanoate, stearyl heptanoate, rosa canina (rose hip) extract/oil, simmondsia chinensis (jojoba) oil, olea europaea (olive) fruit oil, hypericum perforatum (st. john’s wort) extract/oil, glycine soja (soybean) oil, calendula officinalis (marigold) flower extract/oil, tocopherol, tocopheryl acetate, parfum (fragrance), citral, citronellol, geraniol, limonene, linalool

Ingrediente principale: galbenele, sunatoare, macese