SUSANNE KAUFMANN

Ulei de corp MARIGOLD

100ml

159 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Pentru o piele bine îngrijită, uleiul de corp Susanne Kaufmann este un must-have.

Conține ulei de jojoba bogat în nutrienți și ulei de semințe de măceș, precum și extract de gălbenele – toate ingrediente menite să îngrijească pielea uscată și să o hidrateze. Se adaugă extract de sunătoare, cunoscut pentru proprietățile sale calmante. Floarea soarelui, plină de antioxidanți și uleiul de măsline ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Pielea se simte hidratată și suplă. Companionul perfect pentru ritualul zilnic de îngrijire a corpului.

Oferă:

  • revitalizare și regenerare
  • hidratare
  • finețe pielii

Mod de folosire:

Se masează ușor pe întreg corpul, ideal pe pielea umedă. Se crează o emulsie apă-ulei care întră ușor în piele.

Pentru cele mai bune rezultate se utilizează zilnic.

Ingrediente cheie:

Uleiul de jojoba este un hidratant eficient și îmbunătățește elasticitatea pielii. Vitaminele conținute accelerează regenerarea celulară și hrănesc pielea.

Extractul de gălbenele stimulează regenerarea celulară, întărește țesutul și susține procesele naturale de vindecare ale pielii.

S-a dovedit că uleiul din semințe de măceș bogat în vitamine protejează pielea de influențele mediului, stimulează producția de colagen, are efect antiinflamator și hidratează intens pielea.

Extractul de sunătoare are un efect antiinflamator și ajută la calmarea pielii.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.

Ingrediente: brassica campestris (rapeseed) seed oil, cetearyl ethylhexanoate, caprylic/capric triglyceride, helianthus annuus (sunflower) seed oil, stearyl heptanoate, rosa moschata seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, stearyl caprylate, calendula officinalis extract, hypericum perforatum flower/leaf extract, tocopherol, tocopheryl acetate, parfum.