SUSANNE KAUFMANN

Ulei de baie pentru destinderea simţurilor

100ml

110 lei

Uleiul de baie pentru destinderea simţurilor SUSANNE KAUFMANN™ din uleiuri esenţiale de ylang-ylang, patchouli şi lavandă reprezintă o experienţă relaxantă după o zi obositoare.

Consistenţa catifelată şi aromele binefăcătoare a uleiurilor preţioase îngrijesc corpul şi revigorează simţurile, lăsând pielea moale şi fină.

Uleiuri şi esenţe pure, frumos mirositoare, care previn uscarea pielii.

Fiecare produs de baie Susanne Kaufmann înseamnă o experienţă unică pentru simţuri. O experienţă de spa acasă, în propria baie. 

Utilizare:
Se adaugă 30ml în apa de baie la 37° C.

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Ingrediente: polyglyceryl-4 caprate, aqua (water), pentylene glycol, parfum (fragrance), benzyl salicylate*, coumarin*, limonene*, linalool*, alpha-isomethyl ionone*. *ingrediente naturale din uleiuri esentiala

Ingrediente principale: ylang ylang, patchouli, lavanda