SUSANNE KAUFMANN

BATH FOR THE SENSES – ulei de baie

100ml

139 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Acest produs s-a numit în trecut Ulei de baie pentru destinderea simțurilor.

La Susanne Kaufmann pasiunea pentru wellness se aplică fiecărui produs și asta cu convingerea că abordarea holistică în îngrijirea corpului este cheia stării de bine și menținerii unui echilibru sănătos.

Uleiul de baie somptuos poartă parfumul liniștitor de ylang ylang, patchouli și lavandă, toate menite pentru relaxare. Iar rozmarinul, prezent prin binecunoscuta crenguță din sticlă, oferă și ea relaxare minții, confort și stare de bine. În plus are un puternic efect antioxidant și stimulează circulația sangvină.

Pielea rămâne hrănită, moale și fină. Uleiul de baie este perfect pentru o baie relaxantă înainte de culcare.

Mod de folosire:

Se adaugă 30ml în cada de baie plină și se poate savura pentru 30 minute.

Fiecare produs de baie Susanne Kaufmann înseamnă o experienţă unică pentru simţuri. O experienţă de spa acasă, în propria baie.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: polyglyceryl-4 caprate, aqua (water), parfum, pentylene glycol, limonene, linalool, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, coumarin.

Ingrediente principale: ylang ylang, patchouli, lavanda