WELEDA

Loţiune de corp intensivă cu cătină

200ml

98 lei

Hidratare intensivă pentru pielea uscată.

Un parfum proaspăt, fructat și o loțiune de corp intensivă ajută pielea să își recapete echilibrul natural și frumusețea.

Comori pârguite la soare, ascunse într-o sticlă – uleiul care face această loțiune atât de bogată și de intensivă e obținut din fructe și din semințe de cătină organică, pline de substanțe nutritive și acizi grași naturali, care se absorb ușor și ajută la refacerea protecției naturale a pielii împotriva deshidratării.

Weleda a adăugat extract delicat de nalbă, unt de shea și un parfum proaspăt, fructat din uleiuri eterice naturale. Cu mai mult de o treime uleiuri naturale, loțiunea stinge setea pielii uscate.

Beneficii:

Îngrijire bogată, intensivă pentru pielea uscată, cu mai mult de o treime conținut uleios. Activează funcțiile autoechilibrante ale pielii și reglează aportul de hidratare.

Produs testat dermatologic, absorbit ușor și recomandat pentru uzul zilnic.

Mod de utilizare: 

Se întoarce sticla și se agită înainte de prima utilizare. Se aplică zilnic, imediat după baie sau duș.

FĂRĂ: parfum, conservanţi şi coloranţi sintetici. NU CONȚINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi și parfumuri sintetice, coloranţi sau agenţi de conservare sintetici.

Weleda. În armonie cu omul şi natura.


Ingrediente: Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Alcohol,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, HippophaeRhamnoides Oil, Fragrance (Parfum)*, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Malva Silvestris(Mallow) Extract, Xanthan Gum, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Limonene*,Linalool*, Citronellol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*, Citral*,Farnesol*. *din uleiuri esen?iale naturale

Ingrediente principale: catina, susan, macadamia