SUSANNE KAUFMANN

Toner calmant - ten uscat

100ml

145 lei

Loţiunea tonică conţine un complex din muşeţel, salvie şi sunătoare. Este recomandată în mod special tenului cu tendinţe de uscare. Tonicul delicat nu conţine alcool, calmează iritaţiile pielii şi catifelează tenul.

Aplicaţi dimineaţa şi seara pe pielea curăţată în prealabil. Folosiţi loţiunea şi în timpul zilei pentru a vă împrospăta şi răcori pielea. Datorită ingredientelor naturale e posibilă o tulburare în timp a loţiunii.

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.


Ingrediente: aqua (water), polyglyceryl-4 caprate, pentylene glycol, glycerin, salvia officinalis extract, chamomilla recutita extract, althaea officinalis extract, hypercium perforatum extract, achillea millefolium extract, maltitol, hydrogenated lecithin, cholesterol, sodiumhyaluronate, mel (honey), dicetylphosphate, saccharide isomerate, parfum (fragrance), aloe barbadensis (powder), malva sylvestris (mallow) extract, maltodextrin, citric acid, limonene, linalool, benzyl salicylate, citral.