SUSANNE KAUFMANN

MEN Cremă de noapte fortifiantă (ex Linia M cremă regenerantă)

50ml

280 lei

Această cremă s-a numit Linia M Cremă regenerantă.

Create pentru a veni întâmpinarea nevoilor pielii masculine, gama MEN Susanne Kaufmann se bazează pe combinații inteligente de ingrediente naturale și organice care oferă cele mai bune rezultate.

Această cremă de noapte intensivă a fost special creată pentru a hrăni, hidrata și revitaliza pielea. La trezire tenul se va simți suplu, ferm și fin la atingere.

Crema ultra eficientă are la bază o combinație de ingrediente vegetale care include hamamelis, ulei din semințe de brocoli, ectoină, extract de rozmarin, alge și lupin alb.

Se reduc astfel liniile fine și ridurile iar tenul va arăta mai fresh și relaxat.

Mod de utilizare:

Se aplică seara pe tenul curat prin masaj ușor. Complexul de ingrediente active botanice își va face efectul pe parcursul nopții.

Ingrediente cheie:

Uleiul din semințe de brocoli – intens hidratant datorită conținutului de Vitamina A și E. Oferă protecție împotriva efectelor de mediu.

Ectoina – stabilizator la nivel celular, protejează împotriva factorilor nocivi de mediu. Crește capacitatea pielii de a rămâne hidratată. 

Rozmarinul – stimulează circulația sangvină, are un puternic efect antioxidant și echilibrant. White Lupine

Lupinul alb – crește și stimulează producția de colagen, stimulează astfel elasticitatea pielii. 

Hamamelis – cu proprietăți antiinflamatoare și astringente.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.
Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann. 

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

Conținutul este același, însă în cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta și denumiri noi.


Ingrediente: aqua (water), caprylic/capric triglyceride, pentylene glycol, hamamelis virginiana (witch hazel) distillate (and) alcohol, glycerin, methyl glucose sesquistearate, cetearyl ethylhexanoate, brassica oleracea italica (broccoli) seed oil, stearyl alcohol, glyceryl stearate, saccharide isomerate, tocopherol, chlorella vulgaris / lupinus albus protein ferment, ananas sativus (pineapple) fruit juice, rosmarinus officinalis (rosmary) extract, ectoin, bisabolol, carbomer, parfum (fragrance), sodium hydroxide, linalool, cumarin, limonene, citronellol, geraniol, eugenol.