BADGER

Balsam pentru somn liniștit

21g

39 lei
Calmează și liniștește simțurile

Produs organic certificat USDA
 
  • Un mix calmant de uleiuri esențiale care induce o stare de relaxare, de bine, creând cadrul pentru un somn lin, odihnitor.
  • Natural și sigur pentru întreaga familie (acest produs nu conține substanțe medicamentoase sau cu efect narcotic).
  • Cutia se pretează cu ușurință pentru a fi luată în bagaj, în orice călătorie.
  • Fără ingrediente, parfumuri, coloranți artificiali, parabeni, organisme modificate genetic, ingrediente sintetice sau cu o acțiune dură asupra pielii.
  • Toate balsamurile Badger sunt organice certificate USDA și nu conțin petrolatum/vaselină.
Acest balsam acționează în mod indirect (nu provoacă somnolență, nu este un medicament), prin intermediul unui amestec relaxant de uleiuri esențiale, facilitând instalarea unei stări destinse, în care odihna și somnul vin în mod firesc, natural.

Se poate aplica oriunde – pe buze, piept, tâmple sau mâini – și se inhalează aroma, pentru un somn profund, revitalizant. Rozmarinul revigorează mintea, bergamota îmbunătățește starea de spirit, balsamul de brad face ca somnul să fie cu adevărat reconfortant, în timp ce lavanda este relaxantă.

În câteva cuvinte, balsamul perfect pentru atunci când ai nevoie să îți limpezești mintea de toate întâmplările de peste zi și să adormi fără efort.

Mod de utilizare:
Aplică o cantitate mică imediat sub nas, pe buze, pe tâmple sau alte puncte-cheie precum gâtul sau încheietura mâinii. Aroma balsamului calmează și destinde, facilitând trecerea lină către starea de repaos.
 

Ingrediente: ulei de Olea Europaea◊* (măsline), ulei de semințe de Ricinus Communis* (ricin), Cera Alba* (ceară de albine), ulei din coajă de Citrus Aurantium Bergamia* (bergamotă), ulei din flori de Lavandula Angustifolia* (lavandă), ulei din frunze/flori de Rosmarinus Officinalis* (rozmarin), extract din rădăcină de Zingiber Officinale* (ghimbir), ulei din rădăcină de Zingiber Officinale* (ghimbir) și ulei din ace de Abies Balsamea* (brad canadian). *=certificat organic ◊=ulei de măsline extravirgin

Ingrediente principale: rozmarin, bergamota, lavanda