SABIO

Inimă efervescentă pentru baie - scorțișoară şi cacao

100g

14 lei
Inima efervescentă cu scorţişoară & cacao conţine bicarbonat de sodiu şi acid citric, precum şi ulei esențial de scorțişoară, binecunoscut pentru starea de relaxare şi împrospătare pe care o creează.

Aceste ingrediente au fost alese pentru proprietăţile lor de hidratare și catifelare, de îndepărtare a celulelor moarte, de calmare şi relaxare a pielii.

Pentru a potenţa efectele celorlalte ingrediente, s-a adaugat în această reţetă unt de cacao, ceea ce îi conferă excelente proprietăţi emoliente şi antiage. Are un rol dovedit în regenerarea celulelor şi este un antioxidant natural, ce protejează eficient pielea în faţa radicalilor liberi.

Uleiul esenţial de  scorţişoară contribuie la alungarea tensiunii şi stresului, ameliorează stările de anxietate, stimulează circulaţia sanguină şi limfatică, are proprietăţi, tonifiante, încălzitoare şi revitalizante.

100% natural / 100% handmade în România
 

Ingrediente: sodium bicarbonate/bicarbonat de sodiu, citric acid/acid citric, vitis vinifera seed oil /ulei de seminţe de struguri, aqua/apă, theobroma cacao seed powder / cacao, cinnamomum zeylanicum bark oil /ulei esenţial de scorţişoară.