Jack N' Jill

Periuta de dinti siliconica cu protectie / 1-3 ani

25 lei
Periuta siliconica de dinti din silicon este ideala pentru bebelusii a caror dinti frontali sau laterali nu au aparut in gurita.

Perii moi din silicon sunt blanzi pe dintisorii copilului si pe gingiile lui sensibile. Protectie pentru adulti inclusa.

Instructiuni:
  • Inainte de utilizare inserati protectia pe periuta de dinti.
  • Treceti peste capul periutei de dinti protectia prin gaura situata central (este necesara o usoara presiune). Protectia va ramane exact dupa perii periutei.
  • Aplicati o cantitate mica de pasta de dinti naturala Jack N' Jill pe perii periutei si spalati dintii cu grija folosind miscari circulare.
Spalati-va pe maini. Spalati bine periuta inainte si dupa utilizare, in special perii. Sterilizati periodic periuta in apa fiarta.

Nota: Periutele siliconice de dinti Jack N Jill sunt unice pentru ca sunt formate dintr-o singura bucata de silicon de la maner pana la peri. Periuta a fost conceputa pentru periajul dintilor si nu ca suzeta. Mestecatul ei trebuie evitat.

Intelegem ca este destul de greu de evitat acest lucru cu bebelusii si recomandam supervizarea de catre un adult tot timpul. Perii se pot desprinde daca sunt mestecati, dar nu va faceti griji. Periuta de dinti siliconica Jack N Jill este confectionata din silicon medical non-toxic, iar daca este inghitit poate trece prin sistemul digestiv fara probleme.

Pentru a fi siguri ca exercitati o presiune minima asupra dintilor bebelusului este recomandat ca parintele sa perieze dintii bebelusului/copilului cu aceasta periuta de dinti siliconica.

Inlocuiti periuta la fiecare 8 saptamani sau chiar mai devreme.

Inlocuiti periuta dupa raceala sau alta imbolnavire.
Inlocuiti daca siliconul este rupt.
Poate fi folosita doar sub supravegherea unui adult.

A nu se mesteca! Nu o folositi ca suzeta!

Fara BPA si PVC. Protectie inclusa.