Lucruri frumoase

Elf din Laponia - Kaisa pe băncuță

30 lei

Elf Kaisa stă cuminte pe băncuță, așteaptă să-i vină rândul la împărțit cadouri de Crăciun.

Elfi adorabili sosiți direct din Laponia și care cu siguranță vor încânta toate privirile, de la cele mici până la cele mari :-)

Sunt manufacturați din lemn, pe cap poartă căciulițe roșii tricotate iar micile mănuși și fularul care le țin de cald sunt din fetru.

Și pot însoți orice cadou! Oricare dintre elfi se alătură cu mare plăcere produselor alese de la MioBio.

Dimensiune: 8.5 cm


Elfii, sau "Tonttus", l-au ajutat dintotdeauna pe Moș Crăciun la fabricarea cadourilor și accesoriilor de Crăciun. În vremuri stăvechi elfii trăiau pe lângă casele oamenilor unde aveau grijă de ei și de animalele lor domestice. Cu timpul însa, când stilul de viață al oamenilor s-a schimbat, s-au mutat definitiv la Moș Crăciun în Korvatunturi, Laponia. Acolo locuiesc în liniște și pace până în ziua de astăzi, ascunși și feriți de ochii lumii.
 
Micii elfi sosiți la MioBio sunt creați manual cu multă grijă și migală în atelierul Silas Tonttukylä din Laponia, mai precis în orășelul Kuhmo, unde pe vremuri elfii trăiau în armonie cu oamenii. Sunt manufacturați din lemn și accesorizați numai cu materiale naturale.
 
Au venit de departe împreună cu felicitări și cărți poștale care ne povestesc în imagini despre stilul lor adorabil de viață. Se pot trimite mai departe sau oferi cadou. Pentru că a sosit din nou vremea în care îi primim cu atâta bucurie în casele noastre.