SUSANNE KAUFMANN

Linia A Cremă de ochi anti-aging

15ml

790 lei

Crema de ochi anti-aging Linia A de la Susanne Kaufmann răsfaţă pielea fină din jurul ochilor cu ingrediente care au un efect puternic de netezire.

Rezulatele acestei creme se bazează pe numeroşi ani de cercetare în care s-a studiat o combinaţie ultra-eficientă a extractelor naturale.
 
Seminţele de stupitul cucului şi uleiul din seminţe de brocoli îngrijesc intensiv pielea fină din jurul ochilor şi îi oferă elasticitate. Extractele din seminţe de soc acţioneză în profunzime ca antioxidant şi întârzie procesul de îmbătrânire iar ectoina (factor natural de protecţie a membranei celulare) are un rol important în regenerarea celulară.
 
Crema cu efect de întărire şi netezire contribuie şi la decongestionarea pielii, reduce pungile din jurul ochilor şi cearcănele.
 
Efectele sunt testate şi confirmate dermatologic.
 
Mod de utilizare:
Se aplică dimineaţa şi seara în jurul ochilor. Recomandată şi ca mască de ochi.
 
*Testare in-vivo a ingredientelor active. Conservare şi emulsionare pe bază pur vegetală.

Linia A anti-aging
Linia A de la Susanne Kaufmann – inovatoare în zona produselor naturale anti-rid. Cu rol vitalizant, toate produsele netezesc şi regenerează pielea cu ajutorul ingredientelor organice preţioase. Efectele lor se bazează pe o combinaţie inteligentă de ingrediente active foarte concentrate ale căror proprietăţi au fost studiate de-a lungul mai multor ani de cercetare. Eficacitatea produselor a fost confirmată în teste dermatologice iar rezultatele se văd după doar câteva aplicări. Ridurile sunt reduse, tenul apare reîmprospătat, revigorat şi vizibil mai ferm.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Ingrediente: Acqua (Water), Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Rosa Canina (Rose Hip) Extract/Oil, Pullulan, Parfum (Fragrance), Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil, Sericin, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Saccharide Isomerate, Sambucus Ebulus Fruit Extract, Sodium Anisate, Ectoin, Acqua Purificata, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract/Oil, Sodium Levulinate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Cera Alba (Bees Wax), Sodium Chloride, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Citric Acid, Dihydroquercetin, Alcohol Plant, Hordeum Vulgare (Spent Grain) Extract, Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate