UBERWOOD

BABY & KIDS Loțiune de corp protectoare

200ml

55 lei

Loțiunea de corp pentru bebeluși și copii îngrijește la modul cel mai delicat pielea sensibilă a acestora.

Creată cu extracte din miez de pin, floarea pasiunii și luminița serii, hidratează, hrănește și susține bariera protectoare naturală a pielii.

Se aplică ușor și este rapid absorbită de către piele. Ideală și pentru pielea sensibilă a adulților. Testată dermatologic.

Miezul de pin

Acesta conține aproximativ 80 de substanțe individuale, inclusiv flavonoide, uleiuri eterice, aminoacizi și alte substanțe active cu rol de suport. Iar ÜBERWOOD a reușit să valorifice tot acest complex de proprietăți pentru uzul cosmetic. Extractele de miez de pin protejează și calmează pielea concomitent cu revitalizarea barierei de protecție proprii acesteia.

Extrasul de pin folosit rezidă exclusiv în ceea ce are planta de oferit, fără absolut niciun fel de aditiv. Acest rezultat este atins printr-un proces complex, patentat, de extragere a ingredientelor active din miezul de pin.

Uleiul extras din floarea pasiunii

Are un conținut ridicat de acid gras linoleic care oferă o protecție suplimentară.

Uleiul de luminița serii

Este foarte bogat în Omega 6 și are un rol calmant pentru piele.

Mod de utilizare:

Se aplică pe pielea curată prin masaj ușor.

  • FĂRĂ parabeni, ingrediente sintetice sau coloranți artificiali
  • CERTIFICAT natural (NATRUE)
  • CU ambalaj cu impact redus asupra mediului (cu 40% mai puține hidrocarburi datorită folosirii lemnului)

Ambalajele ÜBERWOOD

Brand-ul german are o procedură atent gândită inclusiv pentru realizarea ambalajelor, chiar și crearea unui material unic: polywood!

Uzul de hidrocarburi și energie sunt reduse în mod sistematic în cadrul prelucrării lemnului, spre deosebire de cea a plasticului realizat din derivați ai petrolului. Grație management-ului sustenabil al pădurilor, lemnul tăiat pentru polywood nu depășește în cantitate rata firească de re-creștere a arborelui. Iar acest fapt are un impact major asupra statutului de impact CO2 0 al procesului de producție al ÜBERWOOD.

Beneficii pentru consumator și pentru mediul înconjurător:

  • Lemnul, ca materie primă pentru ambalaj, reduce consumul de hidrocarburi cu până la 40%, comparativ cu procesul standard.
  • Lemnul folosit provine din păduri gestionate în mod sustenabil.
  • Ambalajul beneficiază de proprietățile antibacteriene ale pinului. 


Ingrediente: Aqua, Passiflora Incarnata Seed Oil, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Cetearyl Alcohol, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera, Orbignya Oleifera Seed Oil, Glyceryl Stearate, Betaine, Benzyl Alcohol, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Pinus Sylvestris Wood Extract, Parfum, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol, Tocopherole