SUSANNE KAUFMANN

Loţiune de mâini

30ml

95 lei

Crema cu parfum discret este non-grasă şi se absoarbe rapid. Pielea este protejată şi hidratată. Se aplică de mai multe ori pe zi.

Loţiunea de mâini SUSANNE KAUFMANN™ conţine ingrediente active din nalbă, hamamelis şi aloe vera, hrănitoare şi calmante. Uleiul de nucă şi broccoli precum şi vitamina E conferă pielii senzaţia minunată de catifelare.Loţiunea foarte fină cu parfum discret este non-grasă şi se absoarbe rapid în piele.


Chiar şi mâinile aspre devin catifelate, balsamul protejând pielea pe termen lung împotriva uscării.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Ingrediente: aqua (water), pentylene glycol, glycerin, coconut alkanes (and), coco-caprylate/caprate, maltitol, hydrogenated lecithin, mel (honey), sodium hyaluronate, cholesterol, brassica oleracea italica (broccoli), seed oil, ethylhexyl palmitate, glycine soja (soy bean) oil, juglans regia (walnut) leaf extract, glyceryl stearate, tocopheryl acetate, hamamelis virginiana (witch hazel) extract, stearyl alochol, cetyl alcohol, sodium stearoyl glutamate, malva sylvestris (mallow) extract, xantham gum, aloe barbadensis (aloe vera) powder, maltodextrin, parfum (fragrance).

Ingrediente principale: nalba, hamamelis, aloe vera