MÁDARA

BOOSTER Fiole – HYALURONIC COLLAGEN

30ml

140 lei 112 lei

REDEFINEȘTE-ȚI RITUALUL DE ÎNGRIJIRE.

Exact cu ce ai nevoie, atunci când ai nevoie.

MADARA BOOSTER fiole – mono-doze 10 x 3 ml concentrate pentru o acțiune precisă și rezultate imediate

Îmbătrânirea și agresiunea factorilor de mediu cauzează modificări ale epidermei și dermei. Bariera proprie pielii este slăbită, celulele pierd apă, iar iritanții au un acces facilitat. Pielea devine uscată, deshidratată și mai sensibilă. Concomitent, dacă pielea pierde integritatea structurală a moleculelor (colagen, elastină și glicozaminoglicani), devine și mai subțire și mai puțin fermă, iar liniile fine și, apoi, ridurile încep să apară.

Oferă un boost rutinei tale de îngrijire cu aceste fiole cu ser hidratant și efect de creștere a nivelului colagenului, supra-încărcate cu acid hialuronic natural și zaharuri de origine vegetală cu acțiune de menținere a apei în straturile pielii.

Acestea îmbunătățesc instantaneu proprietățile și aspectul pielii uscate, deshidratate, tensionate, iritate și subțiate. Totodată, are un impact asupra liniilor fine și semnelor de îmbătrânire. Ajută la restabilirea volumului facial prin stimularea proteinelor aparținând în mod structural pielii. Rehidratează straturile profunde ale pielii și formează un film la suprafața acesteia, întărind, astfel, bariera de protecție a pielii.

Fiolele HYALURONIC COLLAGEN sunt ideale pentru:

  • toate vârstele
  • piele deshidratată, uscată, afectată de stres, tensionată și/sau iritată
  • primele semne de îmbătrânire, linii fine și riduri, pierdere de consistență a tegumentului, diminuare a fermității

INGREDIENTE VEDETĂ:

ACIDUL HIALURONIC CU MASĂ MOLECULARĂ SCĂZUTĂ

Capabil să pătrundă în straturile profunde ale pielii pentru a restabili prezența apei și producția de colagen. Prin stimularea sintezei de procolagen I, sprijină sporirea fermității pielii, densității și elasticității acesteia.

ACIDUL HIALURONIC CU MASĂ MOLECULARĂ RIDICATĂ

Formează un film, o peliculă hidratantă care ajută la menținerea apei la suprafața pielii, prevenind evaporarea și protejând tenul în fața factorilor agresivi externi și, astfel, împiedicând apariția iritației.

ZAHARURILE DE ORIGINE VEGETALĂ sporesc performanța transportului de apă în celulele pielii. De asemenea, întăresc bariera de protecție proprie pielii stimulând ceramidele și cheratina. Per ansamblu, îmbunătățesc rezervele de apă din piele și producția naturală de acid hialuronic.

ABC-ul folosirii booster-elor – pont profesional:

A Aplică booster-ul întotdeauna ca prim pas de îngrijire, pentru a facilita penetrarea tenului de către ingredientele sale active.

B Beneficiază la maximum de efectele sale, folosindu-l urmat de o cremă hidratantă.

C Consolidează: efectul său este optim urmând ritmul unui tratament de 10 zile consecutive, după care se pot folosi de 2-3 ori pe săptămână pentru menținerea rezultatelor consolidate inițial.

Mod de utilizare:

Se rupe vârful fiolei. Conținutul se aplică pe fața și decolteul curate. A se folosi integral în răstimp de 24 ore.


FUNCȚIONEAZĂ BINE ASOCIAT CU: Madara gama SOS HYDRA

ACȚIONEAZĂ IMEDIAT: o barieră de protecție a pielii mai puternică cu +139%*

+ 6% apă în piele în 8 ore**

* rezultat al teste ex-vitro

** rezultat al teste in-vivo


BOOSTER HYALURONIC COLLAGEN – ACCENTUL PE: FERMITATE CONCENTRATĂ

Îmbătrânirea și agresiunea factorilor de mediu cauzează modificări ale epidermei și dermei. Bariera proprie pielii este slăbită, celulele pierd apă, iar iritanții au un acces facilitat. Pielea devine uscată, deshidratată și mai sensibilă. Concomitent, dacă pielea pierde integritatea structurală a moleculelor (colagen, elastină și glicozaminoglicani), devine și mai subțire și mai puțin fermă, iar liniile fine și, apoi, ridurile încep să apară.

Mono-dozele Hyaluronic Collagen Madara țintesc cauzele din spatele pielii uscate, deshidratate, supuse unui stres semnificativ, subțiate, în curs de îmbătrânire. Acestea sunt ideale inclusiv pentru a trata uscăciunea sezonieră (de vară sau iarnă) sau ocazională. Volumul și hidratarea revin la cote normale. Bariera de protecție a pielii este întărită grație stimulării ceramidelor și cheratinei. Evaporarea apei din tegument este prevenită, la fel și iritarea acestuia. Utilizarea seara este recomandată pentru facilitarea proceselor de reînnoire celulară, respectiv sintezei colagenului.


Ingrediente: Aqua/Water, Glycerin**, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Cellulose, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Aroma/Fragrance, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Xylitol, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Raspberry Ketone, Sodium Phytate, CI 77491 (Iron Oxides)***, Potassium Hydroxide. *ingrediente din agricultura biologica, **realizat cu ingrediente organice, ***pigmenti minerali puri