MÁDARA

BROW LASH DUO Set

179 lei

Ideea din spatele produselor de makeup MÁDARA rămâne îngrijirea pielii. În felul acesta se combină performanța unui machiaj fără compromisuri cu beneficiile asupra pielii.

Îmbogățit cu substanțe active puternice, acest duo în ediție limitată susține creșterea sprâncenelor și genelor mai puternice și mai îndrăznețe.

GROW & FIX Booster pentru gene și sprâncene (4.25ml)

Formula cu active stimulatoare a serului (chanterelle, cofeină) ajută la întărirea foliculilor și asigură condiții optime pentru creșterea genelor și sprâncenelor mai puternice, mai strălucitoare și cu aspect mai sănătos. Este un ser cu cu dublă acțiune:

1. Efect instantaneu de modelare, amplificare și fixare
2. Stimulează creșterea genelor și sprâncenelor

Bogat în peptide, cofeină, biopolimeri naturali și extract de ciupercă nordică chanterelle (gălbior) care stimulează creșterea părului, acest ser cu acțiune dublă reîncarcă sprâncenele și genele cu volum, oferind alungire, strălucire, un aspect mai bogat, mai îndrăzneț și mai sănătos. Modelează și aranjează sprâncenele pentru un look îmblânzit sau chiar rebel.

Mod de utilizare:

Serul se poate folosi pentru stimularea creșterii sprâncenelor și genelor, conturare și un plus de strălucire. Aplicați pe sprâncene sau gene ca atare sau folosiți drept touch final în machiajul sprâncenelor pentru a menține firele de păr ordonate întreaga zi. A se agita înainte de utilizare.

DEEP MATTER Bold Volume Mascara (6ml)

Intensifică orice privire cu acest mascara jet black, care este cel mai strălucitor și intens negru. Un rimel care se poate se poate aplica gradual – pentru un look dezarmant. Infuzată cu ulei organic de ricin, formula organică are efecte nutritive pentru gene, în timp ce le oferă volum, definire și alungire.

Ceruri naturale vegane și peptide vegetale asigură o aplicare facilă și o rezistență impecabilă. Formula conține numai pigmenți naturali, fără niciun fel de coloranți sintetici. Calitatea impecabilă a periei permite acoperirea perfectă și a celor mai fine gene – pentru un look desăvârșit.

Intensitate graduală:

Se aplică pe genele curate, uscate. Se poate aplica în straturi succesive pentru intensificarea treptată a efectului de volum. Explorează tehnici noi pentru a obține efecte diferite – de la look-ul natural până la stiluri experimentale.

Pont:

Aplică Grow & Fix Booster pe sprâncenele și genele curate și uscate într-un strat subțire. Continuă cu mascara Bold Volume într-un singur strat – pentru un efect natural. Aplică în straturi succesive pentru intensificarea look-ului.