MÁDARA

Demachiant bifazic pentru îndepărtarea machiajului

100ml

74 lei

Învită-ți tenul la relaxare folosind acest fluid demachiant bifazic certificat natural și cu un real efect de calmare și redobândire a confortului cutanat căutat.

În faza inițială de acțiune, cea a uleiului mătăsos, acesta reușește să gestioneze și îndepărtarea celor mai intense și aderente produse și culori, mergând inclusiv de la produsele de protecție solară cu filtru mineral și până la cel mai longwear makeup.

Faza a doua, limpede și de o fluiditate similară cu cea a apei, șterge și spală toate impuritățile care încărcau tenul.

Pe de altă parte, datorită acidului hialuronic, apei de trandafiri, dar și apelor florale de hamamelis și albăstrele, acest produs demachiant acționează și pentru catifelarea, calmarea și echilibrarea pielii, atenuând inflamațiile, minimizând porii și susținând hidratarea optimală.

Mod de folosire:

Flaconul se agită viguros înainte de utilizare. Se aplică mixul rezultat pe o dischetă demachiantă din bumbac și se șterg ochii, buzele și, apoi, întreaga față. Se clătește, apoi, tenul. Se continuă rutina de îngrijire obișnuită.


Ingrediente: Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Isoamyl Laurate, Glycerin, Butylene Glycol, Aqua/Water, Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Water*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water*, Rosa Damascena (Rose) Flower Water*, Sodium Chloride, Tocopherol (Vitamin E), Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Phytate, Lactic Acid, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Oil*, Sodium Hyaluronate, Ginkgo Biloba (Ginkgo) Leaf Extract*, Citric Acid, Potassium Sorbate.*ingrediente din agricultura biologica

Ingrediente principale: acid hialuronic, trandafir, hamamelis, albastrele