MÁDARA

HYALURON INTENSE Ser peeling

30ml

139 lei

Cu combinația puternică între AHA și acid hialuronic hidratant, serul peeling acționează în timp ce tu dormi, dezvăluind la trezire o piele vizibil mai strălucitoare, mai netedă și mai uniformă.

Acidul lactic este unul dintre cei mai puternici acizi alfa-hidroxi (AHA) folosiți în îngrijirea pielii. Cu ajutorul lui se obține un ten mai uniform și o suprafață mai netedă a pielii.

Acidul hialuronic stimulează sinteza de colagen – pentru un look fresh și o piele hidratată.

Formula potentă (cu 10% acid lactic) țintește aspectul tern al pielii, asprimea, hiperpigmentarea, liniile fine, oferind un aspect al tenului mai fin, uniform, strălucitor și cu aspect mai plin.

Serul peeling nu este recomandat pielii fragilizate, hipersensibile.

Mod de folosire:

Se masează pe tenul curat seara, cu mișcări circulare delicate. Dacă se simte nevoia, se poate aplica ulterior o cremă hidratantă.

Se lasă să acționeze peste noapte. Se poate folosi de 1-2 ori pe săptămână.

După folosire, evitați expunerea directă la soare – aplicați protecție solară.


Produsele cosmetice organice MÁDARA sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale, fără propylene glycol sau alte ingrediente sintetice.

  • produs VEGAN
  • fără gluten
  • fără parfum
  • testat dermatologic
  • certificat Cosmos Natural
  • cruelty-free
Ingrediente: AQUA; LACTIC ACID; PENTYLENE GLYCOL; POTASSIUM HYDROXIDE; BUTYLENE GLYCOL; GLYCERIN**; SODIUM HYALURONATE; RAPHANUS SATIVUS (RADISH) ROOT EXTRACT; MALTODEXTRIN; CITRIC ACID. **creat cu ingrediente organice