MÁDARA

Mască AHA PEEL peeling pentru strălucire - MÉTAMORPHOSE

60ml

110 lei

Cu o supradoză de acizi de fructe şi vitamina C extrasă din gutui, combinate cu acid lactic hidratant şi extract calmant din flori de soc, acest exfoliant redă tenului instantaneu strălucirea şi luminozitatea.

Ajută la degajarea porilor, curăță tenul în profunzime. Optimizează absorbţia şi efectul produselor cosmetice aplicate ulterior.

Pentru o exfoliere eficientă, un ten luminos, radios şi o piele netezită. Ideală pentru tenul obosit și tern.

Nu folosiţi masca dacă tenul este hiper-sensibil sau dacă structura pielii este extrem de fragilă.

Utilizare:

După curăţare se aplică pe ten şi zona gâtului, se lasă să acţioneze între 5-10 minute după care se îndepărtează cu apă călduţă. Ulterior se aplică o cremă hidratantă.

MÁDARA MÉTAMORPHOSE
Inspirația – tradiții străvechi

În fiecare an MÁDARA alege o temă pentru sărbători și începutul de an care urmeaza și colaborează cu un artist vizual care transpune tematica aleasă în imagini artistice create special pentru această ocazie. Acestea se regăsesc apoi în designul ambalajelor pentru produsele alese cu dedicație pentru perioada festivă.

Tema 2021: TRADIȚII STRĂVECHI

Prin această ediție limitată, MÁDARA explorează și reinterpretează tradiții străvechi cărora le insuflă energii contemporane.

Inspirată din fascinantul obicei nordic al purtării măștilor, colecția MÉTAMORPHOSE ne invită în lumea basmelor stranii, a imaginilor alegorice și a experiențelor ieșite din comun, într-o transcendență a spațiului și timpului și într-o explorare a graniței dintre real și imaginar.

LUMEA PRIVITĂ ALTFEL

Portul măștilor este unul dintre cele mai cunoscute obiceiuri străvechi letone legate de solstițiul de iarnă, când oamenii se mascau tematic inspirați de diverse simboluri și animale – urs, lup, capră, pasăre etc. Măștile le confecționau sau improvizau din materiale și obiecte aflate la îndemână. Astfel deghizați mergeau din casă în casă, cântau și dansau, jucau mici scenete, totul pentru atragerea binelui, a norocului și pentru alungarea spiritelor rele. Pentru că odată cu solstițiul de iarnă se deschid cerurile și străfundurile, se spune că atunci se bat binele și răul. Tradițiile legate de această zi întredeschid ușa către o altă lume, una care ne poate oferi miracolul metamorfozelor.

ARTISTA – AGNESSAGA

Lucrările originale dedicate ediției limitate din acest an au fost create de artista letonă Agnese Taurina, ilustratoare și designer grafic, cunoscută sub numele de Agnessaga. Agnese a absolvit în 2016 Central Saint Martins College of Art and Design London și a figurat printre nominalizările revistei Computer Arts în lista celor mai talentați absolvenți ai universității londoneze din anul respectiv.


Ingrediente: Aqua/Water, Lactic Acid, Glycerin, Lavandula Angustifolia (Lavander) Flower Water*, Galactoarabinan, Microcrystalline Cellulose, Potassium Hydroxide, Glucomannan, CI 77019 (Mica)***, CI 77891 (Titanium Dioxide)***, Aroma/Fragrance, Cellulose Gum, Pyrus Cydonia (Quince) Fruit Extract*, Sambucus Nigra (Elder) Flower Extract*, Ethyl Lauroyl Arginate HCl, Xanthan Gum, Limonene**. *ingrediente din agricultura biologica, **din uleiuri esentiale naturale, ***pigmenti minerali puri