MÁDARA

SMART GLOW Set festiv - ediție limitată

120 lei 96 lei

MÁDARA Smart Glow ediție limitată de produse cadou combinații de culori îndrăznețe, arome delicioase și o doză potrivită de sclipire și strălucire. 

Un duo perfect pentru un ten luminos:

1. Mască Smart reparatoare cu efect anti-poluare, cu cărbune & nămol

Când vine vorba despre viața urbană, trebuie să ne bucurăm de tot ceea ce are bun de oferit și să neutralizăm restul. Această mască purifică porii de toate particulele și poluanții, prevenind iritarea, dar și procesul de îmbătrânire declanșat de acești factori negativi agresivi. Pielea rămâne împrospătată, luminoasă și cu un aspect mat.

  • Cărbunele acționează precum un magnet asupra impurităților. Le extrage din piele și contribuie la aspectul neted al pielii.
  • Nămolul nordic stimulează revitalizarea tenului, colectează toxinele și radicalii liberi, combate îmbătrânirea prematură a pielii și îi oferă strălucire. Extras de la mare adâncime din adâncurile lacurilor nordice, acest nămol unic, cu o vechime de peste 4000 de ani, este suprasaturat cu antioxidanți antiaging, vitamine, aminoacizi și minerale detoxifiante.

Mod de utilizare: Se poate folosi de 2 – 3 ori pe săptămână. Aplică pe tenul curat și lasă să acționeze pentru 5 – 10 minute. Clătește bine.

2. Ulei facial iluminator Radiant Energy

Uită de tot ceea ce este tern, inclusiv tenul tern, și iluminează-ți pielea cu acest concentrat cu acțiune revigorantă, un mix de 9 uleiuri rare și prețioase. Un regim de îngrijire zilnică pur și simplu opulent.

  • Uleiurile din seminţele de afine, mur pitic, merişor, pline de antioxidanţi sunt ideal combinate cu uleiurile revitalizante de mure, chimion negru şi pătrunjel.
  • În completare - un trio cu efect emolient obţinut din uleiuri de seminţe de dovleac, limba mielului şi jojoba auriu.
Textura catifelată se topeşte pe piele aproape instantaneu. Acest cocktail de uleiuri pure presate la rece amplifică puterea naturală de regenerare şi hidratare a pielii, contribuie la neutralizarea influenţei factorilor nocivi de mediu şi redau vitalitate pielii.


MÁDARA x ROBERTS RŪRĀNS, ilustrator

Ca de fiecare dată de Sărbători, ne place să ne înconjurăm de lucruri frumoase și, totodată, să oferim în dar ceva inedit și cât mai inspirat.

Prin colecția de cadouri Smart Glow de anul acesta MÁDARA ne aduce din nou aproape de atmosfera de sărbătoare și de aerul festiv, inspirați fiind de trei cuvinte: GLOW, GLAMOUR & STYLE.

Strălucire, fast, stil, culori îndrăznețe și un sens al umorului inteligent în reinterpretarea stilului de viață urban.

Toate acestea ca să ne simțim bine și ca să ne fure un zâmbet. Deoarece, ca în fiecare an, MÁDARA colaborează pentru ediția festivă cu un artist. Iar anul acesta ambalajele jucăușe au fost create de talentatul ilustrator Roberts Rūrāns.