MÁDARA

COSMIC DROPS 1 NAKED CHROMOSPHERE highlighter

14ml

124 lei

O reală sursă de luminozitate cu aură transcedentală.

Acest highlighter certificat organic cu intensitate ajustabilă poate aduce un spectru de luminozitate care merge de la un delicat aspect perlat și până la o reală strălucire astrală.

Conceput de experți în îngrijirea pielii, acest produs de makeup este realizat dintr-un mix de pulberi minerale fine omogenizate într-un serum de acid hialuronic & aloe vera.

  • Formulă fundamentată pe proprietățile sucului de aloe vera îmbogățit, apoi, cu acid hialuronic.
  • Bogat în antioxidanți extrași din fructe de afine și rădăcină de bujor.
  • Varietate de nuanțe obținută prin amestecarea de oxizi de fier și mică.

Mod de utilizare:

Se aplică înainte sau după fondul de ten.

Pentru atingerea unui efect dramatic, poate fi aplicat în straturi individuale succesive.

Amestecat în crema hidratantă folosită zilnic, poate însemna un strop de strălucire casual sau, în fondul de ten, o acoperire radioasă.

Cosmic Drops are o intensitate reglabilă prin numărul de aplicări succesive realizat. Trebuie lăsate să se scurgă 2-5 minute între aceste aplicări.

Ponturi:

Poate fi utilizat pentru a ilumina tonul pielii și pentru a sculpta optic contururile feței, accentuând pomeții, fruntea, bărbia sau linia nasului.

Folosirea sa cu acest scop poate fi extinsă pentru a cuprinde gâtul, linia claviculei, decolteul, pieptul, brațele sau picioarele.


MÁDARA ORGANIC MAKEUP – CALITATE EXCEPȚIONALĂ FĂRĂ COMPROMISURI

Produse de makeup care oferă libertate de expresie păstrând conștiința curată.

  • PERFORMANȚĂ REMARCABILĂ
  • EXPERTIZĂ ÎN SFERA ÎNGRIJIRII PIELII
  • CERTIFICARE ECOCERT/COSMOS
  • VEGAN
  • AMBALAJE RECICLABILE
  • CONCEPUT ȘI REALIZAT ÎN FACILITĂȚILE DE PRODUCȚIE MÁDARA

NUANȚELE PERSONALITĂȚII

TOATE FORMULELE SUNT 100% VEGANE, CRUELTY-FREE ȘI CERTIFICATE ECOCERT/COSMOS.

Pentru MÁDARA, senzația pe piele a fost la fel de importantă cu aspectul. De aceea, makeup-ul dovedește o relație de sinergie cu tenul. Iar asta înseamnă inclusiv că formulele produselor au luat în considerare prezența a ingrediente orientate și dedicate exclusiv confortului pielii.


Ingrediente: ALOE BARBADENSIS (ALOE) LEAF JUICE*; GLYCERIN**; BUTYLENE GLYCOL; ERYTHRITOL; SODIUM PCA; AQUA; CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE; SODIUM LEVULINATE; XANTHAN GUM; SODIUM BENZOATE; POLYGLYCERYL-10 ISOSTEARATE; PAEONIA LACTIFLORA (PEONY) ROOT EXTRACT; VACCINIUM MYRTILLUS (BLUEBERRY) FRUIT EXTRACT*; LACTIC ACID; AROMA; SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE; HYDROLYZED HYALURONIC ACID; SODIUM HYALURONATE; LIMONENE***; LINALOOL***; MICA (CI 77019)****; CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) ****; CI 77491 (IRON OXIDES)****; CI 77492 (IRON OXIDES)****; TIN OXIDE****. *ingrediente din agricultura biologica, **realizat cu ingrediente organice, ***din uleiuri esentiale naturale, ****pigmenti minerali puri

Ingrediente principale: acid hialuronic, aloe vera, vegan, fara gluten