100 Percent Pure

Fond de ten SPF 20 Peach Bisque

30ml

173 lei

Fond de ten bogat în fructe cu factor de protecţie solară (SPF) 20

Bogat şi cremos, acest fond de ten maschează toate imperfecţiunile pentru ca pielea ta să arate perfect fără a fi încărcată.

Cu efect variind de la cremos la pudră mată, conferă pielii un aspect mătăsos. Formula este îmbogăţită cu antioxidanţi din fructe, vitamine şi alte elemente nutritive pentru piele. În plus, pigmentarea este făcută cu pigmenţi din fructe şi nu cu minerale sau coloranţi sintetici.

Acoperire maximă, finish satinat - culoarea bej a migdalei.

Componenta de protecţie solară apară pielea de radiaţiile UVA şi UVB.
 

Ingrediente: frunz? de aloe vera organic? (suc de aloe)1, amidon de oryza sativa (orez), extracte din fruct de prunus persica (piersic?), fruct de prunus armeniaca (cais?), theobroma cacao (boab? de cacao) ?i fruct de lycium barbarum (boabe goji), ulei din pulpa fructului de euterpe oleracea (acai), extract din fruct de punica granatum (ulei de rodie), tocoferol (vitamina E), ascorbat de sodiu (vitamina C), cear? de euphorbia cerifera (candelilla), extracte din frunze fermentate de camelia sinensis (ceai verde)2 , coffea arabica (fruct de cafea), aristotelia chilensis (fruct de maqui), coaj? de vitis vinifera (strugure t?mâios), coaj? de garcinia mangosteen (fruct de mango), fruct de malpighia punicifolia (cirea?? indian?), sambucus canadensis (soc), s?mân?? de citrus grandis (grapefruit), lonicera caprifolium (caprifoi japonez)

Ingrediente principale: aloe vera, unt de cacao, piersica