Sabio

Mască pentru ten gras, acneic - Cărbune activ & Tea Tree

60ml

43 lei
Masca 100% naturală contribuie la curățarea, vitaminizarea și hrănirea tenului gras și acneic.

Argila verde și cărbunele activ au o putere mare de absorbţie și neutralizare a toxinelor şi impurităţilor, reglând excesul de sebum.

Uleiul esențial de tea-tree este antibacterian, antifungic şi antiviral. Ajută la vindecarea acneei, rănilor deschise, tăieturilor, infecţiilor, iritaţiilor şi a dermatitei. Remineralizează, purifică, decongestionează și regenerează tenul.

Mod de utilizare:  
Se aplică 1-2 linguri de produs pe faţă şi pe gât. După 10-15 minute, se îndepărtează pasta de argilă cu apă călduţă, cu ajutorul unei dischete demachiante. Ulterior, se poate aplica un tonic facial şi o cremă hrănitoare. Este recomandată folosirea săptămânală. Curăță și hranește pielea în profunzime, având efect purifiant și regenerant.

Atenţionări:
Numai pentru uz extern. A nu se folosi pe pielea iritată. Evitaţi contactul cu ochii. Nerecomandat copiilor sub 12 ani. A se păstra la loc răcoros (15-20 grade Celsius), ferit de lumină.

Valabilitate: 
3 luni de la data deschiderii recipientului.
 
 

Ingrediente: simmondsia chinensis seed oil/ulei de jojoba, aqua/apă, hamamelis virginiana flower water/apa de hammamelis, vitis vinifera seed oil/ulei de struguri, cetyl alcohol/alcool cetilic, montmorillonite /argilă verde, glycerin/glicerină, sodium levulinate, sodium anisate, tocopherol/vitamina E, xanthan gum/gumă xanthan, charcoal powder/cărbune activ, melaleuca alternifolia leaf oil/ulei esenţial de tea-tree

Ingrediente principale: argila, carbune, tea tree