MIOBIO

MioBio GIFT BOX – ediție limitată

100 lei

O cutie cadou simpatică și luminoasă, în ediție limitată de primăvară.

Poartă o reducere de 40% față de valoarea cumulată a produselor (168 lei) și cuprinde:

1. Săpun cremos sub formă de oiță de la Saling Naturprodukte

Albă sau neagră, oița adorabilă este un săpun natural foarte fin și emolient, creat pe bază de lapte de oaie, care este cel mai bogat dintre toate tipurile de lapte. Vine la rândul ei ambalată într-o cutiuță din lemn.

2. SOS HYDRA REPAIR Ser intensiv de la Mádara, în format travel

Serul SOS de hidratare intensivă a fost creat special pentru rehidratarea în profunzime a tenului. Combinaţia între extractele de bujor nordic, in şi acid hialuronic are un efect puternic hidratant, iar textura fină asigură o absorbţie rapidă a serului. Se poate folosi dimineața și seara, urmat de crema hidratantă.

3. Noul format TRAVEL de la Rampal Latour

Îndrăgim cu toții formatele mici și compacte pentru că încap în orice bagaj, fie că plecăm prin călătorii sau doar până la sala de sport... Rampal Latour a lansat săpunul lichid de Marsilia Rose de Grasse și gelul de duș & șampon argilă verbină în formate de 100ml. Veți regăsi una dintre variante în cutia cadou.

4. Ser pentru unghii & cuticule de la Sabio

Visăm deja la culorile vii și jucăușe de primăvară/vară pe unghiile noastre, iar serul de la Sabio nu face decât să ne facă mâinile și mai frumoase. Conține un mix între uleiuri naturale de argan, jojoba și ricin, cu efecte regenerante și hrănitoare. Se adaugă uleiuri esențiale de lavandă, tea-tree, mentă şi rozmarin. Serul vine într-o sticluță cu roll-on, prin urmare se aplică ultra rapid și se masează ușor pe unghii și cuticule. 

5. Mini ceai de la Gadal Tea

Toate produsele Gadal sunt fabricate local, la Iași. Ambalajele eco, ingredientele certificate organic și o grijă constantă pentru găsirea materiilor prime locale sunt parte din valorile aplicate. Toate ceaiurile sunt certificate organic de Austria Bio Garantie. Nu s-au folosit pesticide sau fertilizatori în producția lor iar asta le face mai sănătoase și mai nutritive. Și sunt delicioase!

6. Încheiem cu felicitarea "Pupic" realizată de ilustratoarea Ana Bănică.

Deși Ana se bucură să ilustreze mai ales povești de dragoste, reale sau imaginate, fie scene urbane sau marine inspirate de zilele de vacanță, portofoliul ei include proiecte variate de ilustrație de afiș sau de carte, dar și multe proiecte pentru evenimente festive. Ca mod de lucru Ana optează pentru tehnicile tradiționale, preferând guașa.