Lucruri frumoase

MioBio Gift Box – ediție limitată

125 lei

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la deschiderea magazinului MioBio și în ultimele luni am sărbătorit cu un mystery box aniversar.

Luna decembrie transformă mystery box în gift box ediție limitată de Crăciun.

Pentru că de data aceasta, în mod excepțional, vă dezvăluim conținutul cutiei noastre misterioase :-)

Ca de obicei, nicio cutie nu va arăta la fel cu cealaltă, pentru că fiecare în parte va purta o mică grafică în peniță și tuș, creată chiar de noi.

Cutia MioBio de Crăciun cuprinde:

1. Mossa Loțiune de corp nutritivă

Loțiune de corp bio infuzată cu ulei nutritiv, concepută pe baza unei formule care hrănește pielea cu antioxidanți puternici și acizi grași esențiali, inclusiv omega 3, 6, 9 și foarte rarul omega 7, extras din fructele de cătină albă. Untul de shea, uleiurile și agenții naturali de hidratare elimină uscăciunea pielii, lăsând-o vizibil revitalizată.

2. Mossa Juicy Clean Apă micelară

Microemulsie naturală, delicată, cu triplă acțiune bazată pe efectul vitaminelor extrase din zmeură și cel al acidului hialuronic, care curăță și îndepărtează machiajul, plus tonifică și hidratează pielea într-un singur pas. Potrivită pentru orice tip de ten.

3. Annemarie Börlind Pad-uri cu acid hialuronic pentru ochi

Hidratante. Revigorante. Răcoritoare. Un prim ajutor de nădejde după zile lungi sau nopți prea scurte. Pad-urile cu acid hialuronic vegetal hidratează intensiv și oferă zonei din jurul ochilor un efect imediat de prospețime și luminozitate. În câteva minute, ridurile și liniile fine se bucură de un aspect mai neted și mai ferm.

4. MADARA Ocean Love Cremă de mâini multi-layer

Crema de mâini Madara hrănește pielea până în straturile sale cele mai profunde și creează o barieră protectoare în fața frigului și uscăciunii, învăluind mâinile într-o senzație de confort și catifelare, precum perechea preferată de mănuși din cașmir.

5. MADARA Ocean Love Săpun organic

  • Detox – săpunul negru cu cărbune curăță pielea în profunzime, dar la modul cel mai delicat.

sau

MADARA OCEAN LOVE – ediție limitată de produse cadou – blânde cu pielea noastră, prietenoase cu planeta.


Vă dorim Sărbători fericite!


P.S. Conținutul cutiei cadou poartă o reducere de 30% față de valoarea cumulată a produselor.


Ingrediente: Pentru mai multe detalii și ingrediente – click pe fiecare produs în parte