MIOBIO

Spring MYSTERY BOX – ediție limitată

99 lei

Odată cu primăvara sosește și primul Mystery Box din an... :-)

Cine ne urmărește de mai demult, știe că din când în când pregătim la MioBio cutii cu conținut secret. Iar dacă sunteți la primele vizite la noi, sperăm să intrați în joc!

Mai precis:

Pe rafturile magazinului și în online shop, vă așteaptă frumos pregătite niște cutii misterioase. La cumpărarea lor nu veți ști ce cuprind, surpriza însă va fi la deschidere.

Ce vă putem spune de pe acum este ca veți descoperi parte din produsele noastre preferate – organice şi 100% naturale, de prin lume sau fabricate în România.

Iar atunci când compunem conținutul ne gândim numai la lucruri care să încânte atunci când vine momentul descoperirii lor.

Prin urmare, în cazul în care vă gândiți să oferiți cuiva în dar "un mister", să nu vă faceți griji, pentru că în simpatica noastră cutie strecurăm produse care vor bucura pe oricine! Un mix care cuprinde lucruri bune pentru (orice tip de) ten, corp și ceva mic pentru suflet.

În plus, fiecare cutie vine însoțită de o hârtie plantabilă care poate îndeplini mai multe roluri până la plantare – mărțișor, semn de carte, etichetă însoțitoare pentru cadouri (așa cum frumos o face pentru acest Mystery Box), chiar și purtătoare de un mesaj scris, sau mic cadou inspirat pentru toți iubitorii de flori. După care va prinde viață, margaretele abia așteaptă să iasă la lumină!

Și un mic gest pentru natură – hârtia este reciclată post-consum iar semințele introduse manual sunt nemodificate genetic. Vor face fericite albinele, fluturii și toți ceilalți polenizatori.

Spring Mystery Box – într-o ediție limitată de primăvară.

Cu preț fix de 99 lei și 40% reducere față de valoarea cumulată a produselor.