MIOBIO

MioBio Săculeț cadou nr. 2

99 lei

Mystery Bag a devenit deja o mică tradiție la MioBio, cu conținutul secret care se lasă dezvăluit doar la deschidere.

De această dată facem o excepție și divulgăm conținutul setului cadou care vine într-un săculeț din pânză cu o ilustrație creată de noi.

Un goodie bag care poartă o reducere de aproape 40% față de valoarea cumulată a produselor și care cuprinde:

1. MOSSA INTENSE NUTRITION Loțiune de corp nutritivă (200ml)

O loțiune de corp catifelată, infuzată cu ulei nutritiv. Hrănește intensiv pielea cu antioxidanți puternici și acizi grași esențiali, inclusiv omega 3, 6, 9 și foarte rarul omega 7 extras din fructele de cătină albă.

Untul de shea, uleiurile și ingredientele hidratante previn uscarea pielii și contribuie la revitalizarea acesteia.

2. SENDO ALL CARE Cremă de mâini nutritivă (75ml)

Soluția ideală de îngrijire zilnică pentru mâinile uscate și/sau aspre. Ultra nutritivă, crema naturală de mâini menține nivelul de hidratare optim al pielii și este perfectă și pentru pielea sensibilă.

3. MOSSA RICH REPAIR Balsam de buze cu cătină

Uleiul de cătină este foarte bogat în acizii grași Omega 3-6-7-9. Conține de asemenea doze importante de Vitamina A și Vitamina E.

Astfel, balsamul de buze are un efect ultra hrănitor asupra buzelor, oferă emoliere și contribuie la susținerea barierei protectoare a pielii.

4. EVANTYNE Săpun cu gel proaspăt de Aloe Vera (100g)

Săpun cu gel proaspăt de Aloe vera extras manual din frunze provenite din culturi organice din insula însorită a Cretei. Bogat în vitamine, gelul de Aloe Vera a fost utilizat în domeniile terapeutic și estetic din cele mai vechi timpuri, având proprietăți regenerante, hidratante, calmante și vindecătoare.

100% natural și manufacturat în România, săpunul se poate folosi pentru mâini, ten și corp.

5. Încheiem cu săculețul lucrat manual la Atelierul de pânză care este din bumbac netratat, neînălbit și nevopsit, țesut în România.

Poate adăposti lucrurile preferate, fie acasă sau dacă îl luați cu voi prin călătorii.


Atelierul de pânză este un proiect demarat de asociația ViitorPlus și funcționează ca o întreprindere socială și unitate protejată. Atelierul susține atât misiunea de mediu cât și pe cea socială prin oferirea unei alternative ecologice la punga de plastic și crearea de locuri de muncă pentru persoanele defavorizate.


Ingrediente: Pentru mai multe detalii si ingrediente – click pe titlul fiecarui produs in parte.