Look-urile cheie ale lui 2020 – cu makeup natural!

  • Look-urile cheie ale lui 2020 – cu makeup natural!

Cuvintele de căpătâi ale trend-ului în machiaj al noului an sunt 3 – no makeup makeup.

Este un minimalism de varietate și de cantitate de produse și, într-o anumită măsură, un minimalism de culoare. Aspectul feței este unul proaspăt, diafan, degajat, nude. Contururile sunt cele dulci și naturale ale chipului, iar tenul este nu atât de porțelan, cât, de asemenea, natural.

Și ce poate fi mai în spiritul acestui makeup natural decât, ei bine, makeup-ul natural?!

Adevărat, căci linia de cosmetice naturale nou introdusă de către brand-ul leton Madara pare să fi fost menită să se nască sub steaua acestei tendințe au naturel.

Înainte de toate, dedicată sănătății și îngrijirii tenului și, apoi, cu o personalitate versatilă și de fină eleganță, paleta sa de produse acționează dual în direcția minimului de makeup. O dată, protejând și echilibrând tenul, reduce nevoia intensității și frecvenței folosirii acestuia. Și, apoi, având formule ușoare și coezive cu tenul, reușește să atingă obiectivului machiajului care pare fără de machiaj!

Descrierile proprietăților câtorva dintre produsele exclusiv naturale ale Madara makeup par chiar desprinse dintr-un tutorial de makeup artist celebru vorbind despre look-ul anului 2020.


Absolut relevant este fondul de ten denumit, profetic, Skin Equal.

Iată un fond de ten definit de reușita stabilirii unei relații de respect și egalitate cu pielea pe care este menit să o acopere.

Ceea ce rezultă după aplicarea acestuia este un echilibru, o stare de bine a tenului – una caracterizată de o strălucire pudrată și de un nivel de acoperire ajustabil gradual, per ansamblu, un ten neted, fără cusur, cu o luminozitate naturală, un ten cu un aspect radios fără a fi evident dacă este sau nu machiat.

Concealer-ul continuă detalierea profilului unor produse de makeup înalt funcționale și cu performanțe de nivel profesional care conlucrează cu pielea și care nu încarcă, ci care conferă nimic mai împovărător decât o suplă senzație de ,,un al doilea strat de piele''.


Acest concealer certificat natural maschează cearcănele întunecate, coșurile și micile imperfecțiuni și roșeața pielii rămânând, totodată, perfect invizibil el însuși. Aspectul final delicat, ca atins de rouă, și confortul de lungă-durată care îl caracterizează se datorează acidului hialuronic hidratant și mineralelor performante în reconturarea tonului pielii.

Odată puse bazele machiajului aparent inexistent, legile tendințelor și repertoriul Madara ne permit punerea câtorva accente pe chipul radios și curat.

Prima dintre tendințele secundare se referă la strălucirea ca o prelungire firească a sănătății luminoase a tenului. Iar highlighter-ul Madara Cosmic Drops are două nuanțe care se pot armoniza cu tonalitățile principale ale pielii – Naked Chromosphere poate complementa un ten auriu, în timp ce Cosmic Rose poate veni în întâmpinarea unui ten mai roz, mai îmbujorat.

Mai departe, tendințele no 3 și no 4, permit intervenția, deși numai opțională, a culorii.

Buzele pot căpăta cele mai agresive cromatici și niveluri de strălucire – a se vedea Glossy Venom Vegan Red și Scandal.

Iar pleoapele pot prinde viață sub atingerea unor variante modificate de smokey eye, în care negrul este substituit de cupru și cognac sau verde – Guilty Shades Heat, respectiv Hunter.

Și nu doar ele, deoarece cu Guilty Shades se încalcă orice regulă. Acest fard versatil se folosește drept fard de pleoape, blush sau highlighter.

Punând punctul pe i într-un machiaj care a optat sau nu pentru explozii de culoare sunt sprâncenele dense și care înlocuiesc mascara în definirea unei priviri seducătoare. Madara Brow Pomade poate fi un bun aliat pentru accentuarea densității naturale a acestora.

Să încercăm, așadar, look-urile la modă. Sau, dacă suntem proprii trend-setters, să încercăm măcar produsele de makeup Madara pentru calitățile și calitatea care le caracterizează.

Acestea sunt 100% naturale, certificate COSMOS/ECOCERT, 100% vegane și cruelty-free.

De descoperit AICI.

Related Products