Esențele tari se țin în sticluțe mici, iar cele nobile se găsesc în flacoanele FlorascentUn parfum natural reunește toate atributele luxului, cu excepția unuia singur.

Este elegant, este select, denotă o calitate superioară, constituie un accesoriu nu absolut necesar, dar cu atât mai râvnit și mai bine-venit în viața fiecăruia dintre noi, și, totuși, nu are un preț care să îl depășească pe cel al unui parfum obișnuit, abundent în ingrediente de sinteză.

Putem bănui că această carență în termeni de lux îi poate fi iertată ;)

Și mai putem bănui că un bun parfum natural poate fi un prim pas pe drumul către rai!

Este o supoziție născută firesc din contactul cu aromele luxuriante ale parfumierului Roland Tentunian, creierul și nasul Florascent Parfumeurs.În orice sezon, cu sau fără stimuli olfactivi provenind din lumea exterioară, adorăm să explorăm și să înțelegem – prin purtări îndelungi și repetate – nivelurile și subtilitățile de aromă ale unora dintre cele mai complexe și fascinante parfumuri din oferta sa.

Mix-urile florale, citrice sau orientale și cu note lemnoase, cu caracter puternic, care ne pot atrage în lumi paralele de fast și exuberanță mizează pe ingrediente precum bujorul, florile de lămâi, osmanthus, trandafirul sălbatic, tot alaiul de citrice sau piperul negru, șofranul, vanilia, cardamom-ul, chiparosul, orris-ul (rădăcina de iris), ceaiul negru sau cel alb. Iar etichetele condimentate cu exotic ale acestor flacoane poartă nume precum China White, Umami, Quarzazate, Yuzu Smile sau Purple Scent.

Căldura, senzualitatea, misterul sunt cuvintele care descriu aceste experiențe parfumate și sunt calități de o finețe greu obtenabilă.


Manufactura germană funcționează de nu mai puțin de 28 ani și se raportează la principii de cosmetică naturală pe care le-a precedat cu mult în apariție și la rețete și identități de parfumuri de secol XVII pe care lumea le-a lăsat de mult în urmă. Combinând aceste repere de puritate cu o fascinație pentru parfum și o trudă pe măsură, Tentunian și Florascent au ajuns să stăpânească un nivel de măiestrie vecin cu arta.

Fie că sunt ape mono-florale (Pivoine sau Violetta), amestecuri citrice și proaspete (Olong sau The Vert), parfumuri de sorginte orientală sau aromatizatoare naturale de interior, proporțiile atent calibrate, perioada de maturare respectată fără abatere și proveniența aromelor din nimic altceva decât plante macerate de producție proprie contează.

După cum contează și faptul că fiecare parfum este produs, îmbuteliat și ambalat integral manual. Și după cum contează că, pornind de la ingrediente curate, parfumurile Florascent sunt hipoalergene, ideale și pentru pielea sensibilă.

Toate acestea implică o anumită noblețe.

Noblețe care ne întoarce la început, la lux și la bucuria pe care acesta ne-o poate aduce și nouă, iubitorilor Florascent Parfumeurs.

Related Products


Pivoine - Eau de Toilette
The Vert - Eau de Toilette
Umami - Eau de Toilette
Quarzazate - Eau de parfum
Soflora - Eau de parfum
The Blanc - Eau de Toilette
Purple Scent - Eau de Parfum
Yuzu Smile - Cologne