"Home Beauty Ritual" poate fi 100% natural!


A devenit firesc să discutăm despre importanța cosmeticelor naturale și organice, dar de câte ori ne gândim oare la ritualul de frumusețe al caselor noastre?

Bun, dacă e să fim sinceri, de cele mai multe ori acest ritual de frumsețe ne pare o corvoadă, o muncă sisifică pe care o vom relua la infinit, dar este, de asemenea adevărat că 2020 a fost și este un an care ne-a schimbat relația cu spațiul în care locuim și cu sănătatea acestuia.

Pentru foarte mulți dintre noi casa a devenit și locul de unde lucrăm, iar acel timp suplimentar petrecut acasă ne-a făcut să înțelegem cât de importantă este delimitarea diverselor zone (lucru, relaxare etc.) dar și că e cazul să ștergem praful mult mai des...


Ajunși în acest punct am putea face o pauză... publicitară, pentru a citi, chiar și numai pe diagonală, etichetele tuturor produselor de curățare și îngrijire destinate casei: percloretilenă (în soluțiile de îndepărtare a petelor), nitrobenzen (în spray-urile anti-praf), izopropanol (în soluțiile de curățat geamuri) etc.

Multe dintre aceste substanțe sunt cancerigene sau pot provoca, în caz de utilizare necorespunzătoare, arsuri, iritații, intoxicații. Un motiv în plus să încercăm să dăm o șansă produselor naturale, organice, într-un an în care ne adaptăm și ne re-inventăm constant și în care sănătatea a devenit atât de prețioasă.

O cameră, un produs (sau două) – iată propunerea pentru ritualul de frumusețe al unei case din care alegem să renunțăm la produsele bazate pe substanțe chimice toxice, care dăunează tub cu tub sănătății. Cu mențiunea că gamele pe care alegem să le etalăm merită descoperite în totalitatea ofertei lor.


În bucătărie mergem pe detergentul de vase Green Apple & Basil de la Attitude, care dincolo de parfumul verde (obținut din ingrediente naturale), nu conține compuși cancerigeni fiind și un produs vegan. Sau pe detergentul de vase cu Lime de la Rampal Latour, în varianta sa generoasă la 1 litru.

Bonus: soluția hipoalergenică pentru curățat fructele și legumele de la Ecomax care îndepărtează pesticidele, pelicula de ceară sau murdăria.

Trecem în salon, cum îi spuneau interbelicii, în sufragerie sau, mai nou, în living. Aici ne luptăm constant cu praful din bibliotecă sau cu cel de pe birou și ne-ar prinde bine să avem la îndemână soluția naturală universală pentru curățarea suprafețelor Bamboo de la YOPE. Cu proprietăți antistatice, aceasta e potrivită pentru o gamă largă de suprafețe: ceramice, emailate, oțel, plastic etc. conținând agenți vegetali de curățare.

Nu am uitat nici de hol/holuri, iar aici poate fi încercată soluția de curățat podele cu parfum de coajă de citrice de la Attitude. Merge atât pentru gresie cât și pentru parchet și este un produs care nu a fost testat pe animale.

Pentru baie, Ecomax are în gamă o soluție pentru curățarea tuturor suprafețelor pe bază de ulei esențial de mentă, iar Attitude una de curățat depunerile încăpățânate de calcar.

E esențial să avem atât oglinzi cât și geamuri limpezi în dormitor, prin urmare, YOPE are o soluție fără parfum, non-toxică și certificată Ecolabel.

Indiferent unde ar fi plasată în casă, mașina de spălat este una dintre cele mai bune prietene și merită produse pe măsură. Așadar... ce-ar fi să încercați fulgii de săpun natural de la Rampal Latour, un produs hipoalergen, fără miros și balsamul pentru rufe cu parfum de flori de câmp de la Attitude? Cât despre îndepărtarea petelor, există o soluție naturală – săpunul de Alep de la Najel.Pentru final, avem o propunere de care vă puteți îndrăgosti...

Savon Noir de la Rampal Latour este un concentrat natural (1 litru = 33 litri soluție de curățare) cu care se pot trata regește absolut toate suprafețele din casă sau dinafara ei.

De la parchet, lemn, gresie, faianță, obiecte sanitare, echipamente electrice până la marmură, suprafeţe din piatră, teracotă sau cărămidă. Ba mai mult – se poate utiliza și pentru curățarea bijuteriilor sau a obiectelor din piele și îl puteți lua și în grădină! Protejează plantele din interior sau exterior! Ţine la distanţă: purici, furnici, omizi, păianjeni şi alte insecte.

Și desigur, precum tot restul de produse naturale dedicate curățeniei, nu lasă reziduri toxice.

Acestea fiind spuse, spor la treabă!


Related Products