De cadou – câteva idei!


Cam ce ar putea pleca de la noi cadou și pentru cine?

Să spunem că...

Pentru prietena căreia îi e dor de călătorii...

....și căreia îi place să exploreze. Băgăcioasa simpatică, mereu la curent cu tot ce mișcă, va aprecia în mod cert cea mai fresh poveste de pe rafturile MioBio, Sendo. Și, în mod special, kitul de îngrijire All Care, tovarăș de nădejde în călătorii care vine într-un necessaire negru cool din fibre de celuloză.

Pentru șefa căreia vrei să îi mulțumești că ați reușit să "not get lost in translation" tot anul pe Zoom...

...și pe care vrei, desigur, să o și impresionezi, alegerea este săculețul MioBio, pregătit cu multă dragoste atât la exterior cât și la interior. Lucrat manual la Atelierul de pânză, din bumbac netratat, săculețul este decorat cu o încântătoare căsuță și are de toate: ceva pentru ten, ceva pentru mâini, ceva pentru corp.

Pentru mama și ale ei mâini neobosite...

...care niciodată nu stau locului și prepară mese îmbelșugate, ar fi potrivit un săpun cremos cu lapte de oaie și cătină albă de la Saling Naturprodukte însoțit de o savonieră ceramică de la Victoria Finală (care îi va încânta ochiul la fiecare spălare de mâini) și de o mănușă din bumbac organic care să aibă grijă de mâinile ei, blând și natural.

Pentru bunica care îți povestește de fiecare dată despre gingiile ei sensibile...

...și pe care vrei să o ajuți dar și să o amuzi, un set de îngrijire orală de la Georganics, e lozul câștigător: o pastă de dinți tablete (care seamănă cu bulinele de înghițit ;) English Peppermint îi va aminti de bomboanele mentolate de altădată și o periuță din lemn de fag, totul cu formule organice și zero waste.

Pentru copiii mai mici și mai mari...

...prichindei ori adolescenți rebeli merg surprizele. Aripa adolescentină va aprecia un cocktail de vitamine sub forma unei măști energizante cu un ambalaj apetisant de la Pulpe de Vie, completată de o ojă futuristă de la OZN fără ingrediente nocive. Iar pentru cei mai mici, pe lângă săpunul natural lichid pentru copii Jasmine de la Yope, cu mutră de bufniță, merge de minune un elf din lemn cu hăinuțe tricotate creat manual în atelierul Silas Tonttukylä din Laponia (sau o oiță din lână de la Saling Naturprodukte).

Pentru bunici, tați, iubiți...

...frați și orice alte prezențe masculine dragi din viața ta ar merge, în primul rând, un set de carnețele cu motive botanice de la Irina Neacșu (ca să își noteze lista de cumpărături dar și ca să îți lase mesaje simpatice.). În al doilea rând, pentru bărboși, s-ar potrivi un set cu săpun, perie și ulei pentru barbă, care îi vor lăsa învăluiți (și aranjați) în arome de cedru și vetiver. Iar pentru nebărboși, un kit cu spumă de ras și aftershave de la Weleda cu mușețel, aloe vera și uleiuri organice de jojoba și de nucă de cocos.

Povestea poate continua... AICIRelated Products