Read my lips... dincolo de mască
Din seria "frumusețea din spatele măștii", este momentul perfect pentru a ne concentra pe îngrijirea și răsfățul buzelor. Mai ales că iarna a contribuit din plin la fenomenul buzelor crăpate.

Ritualul de îngrijire și hidratare are trei pași și mult mai multe arome naturale, delicioase și benefice.

Pasul 1: Scrub

O curățare delicioasă a buzelor cu aromă de ciocolată este la fel de benefică pe cât sună iar combinația de ulei de cocos și miere care se găsește, spre exemplu, în lip scrub-ul de la Sabio, face ca experiența să fie deopotrivă hidratantă și hrănitoare.

Tip: cu o cantitate mică de scrub se masează buzele, care se clătesc apoi cu apă călduță.

Pasul 2: Hidratare

Pentru hidratare, există arome și beneficii pentru toate gusturile, iar dacă vorbim despre diferențe, cea mai semnificativă este cea între balsamurile solide și cele lichide.

Din prima categorie ne fac cu ochiul noile balsamuri de buze de la Mossa, gurmande, cu arome de căpșuni sau cătină. Sau un balsam de buze organic cu portocale și ghimbir de la Dr. Bronner care oferă hidratare grație formulei cu ceară organică și uleiuri de jojoba, avocado și cânepă.

Tip: balsamul poate deveni aliat și pentru hidratarea zonelor uscate de pe corp (ex: cuticule mâini, pomeți, bărbie).

Cât despre balsamurile lichide, ce spuneți despre o întâlnire cu uleiul de prune însoțit de ulei hidratant de jojoba și unt hrănitor de Shea? O combinație care se întrupează, alb, în balsamul Plum Plum de la Madara.

Tip: balsamul poate fi aplicat și ca finish strălucitor pentru rujul preferat, ori ca bază hidratantă înainte de acesta.

Pasul 3: Fun Time

Rujul, această eternă și fascinantă poveste pe care alegem să ne-o așternem pe buze de 5.000 de ani încoace... (conform descoperirilor și cercetărilor arheologice vechii sumerieni au fost primii în utilizarea rujurilor).

E adevărat că utilizarea zilnică a măștilor nu ne ajută la capitolul vizibilitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne despărțim de rujuri, chiar și dacă o vreme se vor vedea numai în interacțiunile noastre pe Zoom.

Așadar, rujuri cu personalități diferite, dar care se intersectează în zona ingredientelor naturale și a filosofiei zero waste.

Rujurile zero waste Le Papier de la brandul danez Beauty Made Easy locuiesc, ludic, într-un ambalaj de hârtie biodegradabilă iar compoziția lor oferă atât colorit de lungă durată cât și matifiere.

Tip: atunci când vârful rujului se tocește, șnurulețul atașat vă va ajuta să dezlipiți următorul centimetru de hârtie pentru a dezveli astfel produsul până la consumare.

Fresh mat și cremos – iată cum am descrie noua gamă de rujuri Velvet Wear de la Madara, infuzate cu minerale naturale și active prețioase, antioxidanți și unt de shea.

Tip: nuanțele telurice, vibrante, le fac perfecte atât pentru zi cât și pentru seară, mergând de la nude clasic și teracotta până la mediu-brun.

Iar pentru pentru un plus de strălucire și volum, adăugați puțin Glossy Venom Hydrating Lip Gloss nuanța HI-SHINE 71 de la Madara.

Și vorbind de gloss-uri, oricare dintre nuanțe se așează perfect pe buze, în fiecare zi.

Pentru varianta clasică care nu dă niciodată greș, rujurile mate de la Annemarie Börlind propun o gamă naturală, fără gluten ori carmin, cu acid hialuronic hidratant.

Tip: Pigmenţii minerali sunt cei care contribuie la culorile naturale, strălucitoare, permițând o rezistență de lungă durată.

Și nu uitați – oricând aveți drum prin zona Piața Romană, vă așteptăm la testat culori!

În magazinul MioBio unde vă puteți juca cu toate culorile de makeup.

Pentru că un strop de culoare ne face ziua mai simpatică :-)

Related Products


Balsam de buze Plum Plum
Ruj Rosewood

Ruj Rosewood

59 lei

Balsam de buze organic ORANGE GINGER
Ruj Red - LONG LASTING ULTIMATE MATT
Ruj mat RUBY / LE PAPIER
VELVET WEAR 31 COOL NUDE Ruj mat cremos
RICH REPAIR Balsam de buze cu cătină