Bine în pielea ta – exfoliante pentru ten și corp
O dată la aproximativ 30 de zile pielea noastră elimină o serie de celule moarte pentru a face loc celor noi.

O regenerare naturală în timpul căreia nu întotdeauna scăpăm de toate celulele moarte, rezultând porțiuni de piele uscată sau pori înfundați.

Noroc cu exfolierea și trăiască scrub-urile, pe care, dacă nu aveți timp sau pasiunea să vă transformați baia într-un mic laborator alchimic în care să combinați diverse ingrediente, le puteți găsi în formule naturale și ecologice gata să fie aplicate.

Înainte de a introduce câteva dintre preferatele noastre în scenă e bine de știut că pentru o exfoliere corectă și eficientă trebuie să descoperiți ce tip de piele aveți.

Tip 1:

Pentru pielea sensibilă trebuie alese produse speciale, iar exfolierea trebuie făcută cu atenție pentru a evita iritarea. Pielea uscată poate fi exfoliată o dată pe săptămână, iar în cazul pielii normale sau mixte exfolierea poate fi făcută și de două ori pe săptămână.

Tip 2:

Folosiți exfolianți specifici pentru față și corp. Exfolianții pentru corp au de obicei o consistență mai densă și o concentrație mai mare de acizi care pot dăuna tenului.

Tip 3:

Nu exagerați cu exfolierea, poate conduce la iritarea sau inflamarea pielii.PENTRU FAȚĂ

Din seria 2 în 1, gama de măști veselă și plină de vitamine de la Pulpe de Vie ne propune Masca & gomajul facial SUCRÉ FRAPPÉ potrivit oricărui tip de piele. Formula se bazează pe combinația dintre grapefruit roz, castravete bio și miere pentru purificare, tonifiere și hidratare.

Madara pune la bătaie două măști exfoliante:

AHA Peel are drept efect strălucirea și luminozitatea grație combinației de acizi de fructe și vitamina C și se potrivește tenului tern, cu semne se îmbătrânire, cu pori închiși sau acnee.

Cât despre peelingul facial Oil-to-Milk, acesta combină uleiul de caise  cu molecule de ovăz și cu microperle fine de ceară naturală pentru a curăța și revigora tenul.

5 minute! Atât durează JUICY PEEL de la Mossa pentru uniformizarea pielii – ton, textură, pori, hiperpigmentare, plus linii fine și riduri.

Un mix interesant pentru orice tip de ten vine de la Sabio care au combinat ovăzul, argila albă, semințele de mac și pulberea de cacao în exfoliantul Delicious Natural Face Scrub.

Iar pentru a încheia raftul cu exfoliante faciale, Enzyme Peel de la Susanne Kaufmann este un peeling dedicat tenului sensibil cu extract de kiwi, măr şi papaya care curăță delicat pielea.


PENTRU CORP

Sabio are o gamă de exfoliante naturale în care se amestecă un întreg univers de ingrediente.

Cel cu miere și scorțișoară se bazează pe combinația de ingrediente hidratante și regenerante precum uleiul de măsline și cele antioxidante precum Vitamina E.

Cât despre exfoliantul cu mandarine și lemongrass, acesta este potrivit pielii uscate și sensibile.

Cu blândețe am putea spune că ne tratează pielea peelingul pentru corp de la Susanne Kaufmann bazat pe ingrediente precum echinaceea, sunătoare sau panseluță care calmează şi regenerează pielea combinate cu particule fine de nisip de mare şi pudră de piatră ponce care curăţă pielea, stimulând circulaţia sângelui.

Related Products