EYES, EYES BABY!


De la MADARA – 6 trucuri de îngrijire și machiaj pentru o privire de neuitat...

O simplă privire poate transmite adesea mai mult decât o mie de cuvinte. Da, ochii au fost întotdeauna considerați una dintre cele mai expresive părți ale feței. Acest lucru a devenit și mai adevărat în zilele noastre, când restul feței este adesea acoperită de masca de protecție. Dar chiar și fără măști, ochii sunt încă... atrăgători.

Iată cum ne putem face privirea și mai magnetică.

Părerea profesioniștilor

Știai că forma sprâncenelor tale influențează aspectul întregii fețe?

Da, sprâncenele au puterea de a-ți schimba complet imaginea și de aceea este mai bine să le pensezi profesional cel puțin o dată, spune MUA Viktorija Breiksa. Prima dată este esențială, după care vei putea menține chiar tu ușurință forma dorită.

Sprâncene (și gene) wow

Cauți o modalitate de a-ți ordona sprâncenele și genele? Sau poate că etalarea unor gene mai lungi și a unor sprâncene mai stufoase în mod natural a fost dintotdeauna visul tău? Încearcă să vezi ce poate face pentru genele și sprâncenele tale boosterul Grow & Fix – un cocktail de peptide, cofeină, biopolimeri naturali și alte substanțe active.

Servit nu într-un pahar, ci într-un recipient practic cu o periuță care face posibilă aplicarea produsului cu precizie pentru a hrăni chiar și cele mai mici fire de păr și pentru a adăuga o notă finală machiajului sprâncenelor.

Folosește-l ca atare sau după machiajul sprâncenelor.

Dacă ești în căutarea unui produs care oferă un efect natural și de lungă durată, încearcă pomada pentru sprâncene Brow Pomade. Evidențiază subtil sprâncenele sau creează un aspect îndrăzneț al acestora, făcând opțională utilizarea fardului de pleoape și a rujului.

Îmblânzește sprâncenele rebele

Nici chiar sprâncenele impecabil pensate nu vor arăta bine dacă nu le perii. Există multe modalități de a-ți aranja sprâncenele, inclusiv tendințe nebunești, cum ar fi aranjarea acestora în formă de pană când firele de păr sunt împărțite pe mijloc pentru a arăta exact ca penele.

Deși suntem adepții machiajului experimental, în majoritatea ocaziilor îți recomandăm să optezi pentru o tehnică atemporală și foarte măgulitoare. Pur și simplu perii sprâncenele în sus și ușor spre tâmple. Acest lucru îți va oferi efectul vizual al unei ridicări instantanee a ochilor, spune Viktorija.

Cauți o perie care să îți ofere un control complet asupra sprâncenelor? Încearcă peria cu dublu aplicator Precision Brush.

Răsfață-te cu nuanțe lipsite de inhibiții!

Uită de toate regulile și descoperă formule de machiaj care sunt gata de orice provocare. Acești maeștri multitasking te vor ajuta să creezi lookuri pur și simplu chic.

Extinde puterea glamului metalic dincolo de ochi cu fardurile multi-funcționale pentru pleoape și obraji Guilty Shades. Creează un machiaj inspirat de podiumurile fashion, aplicând nuanțele strălucitoare nu numai pe pleoape, ci și pe obraji sau pe arcul lui Cupidon.

Îți dorești un look delicat, monocromatic? Aplică ruj nu numai pe buze, ci și pe obraji și pleoape. Pentru a obține acest aspect, masează până pigmentului se estompează bine pe pomeți și pleoape. Optează pentru nuanțe naturale, mate, precum cele ale rujurilor cremoase Velvet Wear.

Vreau tot și vreau acum!

Privirea ta are nevoie de un refresh rapid? Înainte de un eveniment important sau ori de câte ori ai chef să oferi pielii din jurul ochilor un moment de răsfăț, alege o soluție care poate face diferența în doar 15 minute. Încearcă padurile cu acțiune instantanee și efect de lifting Time Miracle Hydra-Gel, care îmblânzesc ridurile fine, dezumflă ochii, reducând pungile de sub ochi și cearcănele.

Pentru un efect mai eficient, păstrează-le la frigider. În acest fel, temperatura scăzută va reîmprospăta și mai mult pielea delicată.

Din moment ce vorbim despre beneficiile temperaturii mai scăzute, încearcă să te speli pe față cu apă rece, mai ales dimineața pentru a tonifia pielea și a reduce umflarea acesteia de peste noapte. Ai grijă dacă eștii predispusă la spargerea vaselor capilarelor – în acest caz, utilizează apă călduță.


Grija pentru ochi, o avem?

Ce putem învăța de la francezi?

Franțuzoaicele sunt recunoscute nu numai pentru stilul lor relaxat și cool, ci și pentru atenția acordată pielii. O rutină zilnică de îngrijire a pielii este mult mai importantă pentru ele decât machiajul. Un ten strălucitor și sănătos este frumos în sine și nu are nevoie de un machiaj pronunțat pentru a arăta bine.

Deci, începe să acorzi o atenție sporită obiceiurilor tale de îngrijire a pielii. Primul punct de pe lista ta de beauty ar trebui să fie îngrijirea conturului ochilor. Pielea din jurul ochilor este foarte fină, ceea ce o face și mai predispusă la semnele îmbătrânirii. Fă tot posibilul pentru a-ți hrăni pielea din interior și din exterior. Concentrează-te pe o dietă sănătoasă, bea suficientă apă și folosește creme de îngrijire a ochilor bogate în substanțe active esențiale.

În calitate de nestemate ale feței, ochii necesită îngrijire și atenție pentru a hipnotiza cu strălucirea lor. Sărbătorește frumusețea ochilor tăi în fiecare zi și nu uita că întotdeauna se pornește de la privire...

Autor: Danuta J. Detyna | MADARA

Related Products