Soarele din rafturi – noutăți pentru trup și sufletE vremea reapropierii de natură și momentul unor reînnoiri, în spirit și, de ce nu, în trup. În caz că nu le-ați descoperit deja, există câteva noutăți  MioBio care ar merita descoperite, mai ales că toate au încapsulate câte puțin din magia naturii, grație ingredientelor naturale pe care sunt bazate.


Madara nu încetează să ne surprindă cu produsele lor, în care flora nordică se întrece în proprietăți benefice cu... seva de mesteacăn, spre exemplu, pe care o găsim și în noul ser de noapte Time Miracle Reface Sleep & Peel care exfoliază și potențează regenerarea tenului în timpul nopții. Cât despre seva de mesteacăn, cu atribute regeneratoare, aceasta este atât de prețioasă încât nu poate fi recoltată decât timp de câteva săptămâni, imediat după îngheț și până la apariția primelor frunze.

Și tot de la Madara, o noutate inovatoare care ne ajută să trecem cu bine peste vară – stickul de protecție solară minerală SPF 50.

Micuț, drăguț și tare util, stickul încape în orice buzunar sau geantă. Ușor de folosit, se poate lua pe oriunde am merge, fie că prin oraș, la sport sau în natură. Ne protejează perfect de razele UVA/UVB și, datorită pigmentării ușoare, oferă un aspect uniform, invizibil pe piele. Se aplică rapid și ușor pe față, decolteu sau mâini.

Iar pentru ten există o nouă formulă, de asemenea pigmentată pentru a nu lăsa urme albe pe ten – ULTRA SHIELD Cremă de soare pentru față cu protecție minerală naturală înaltă SPF 50.

În seria “micuț, drăguț și tare util” intră și noul format al săpunului de Marsilia de la Rampal Latour. Ne-a entuziasmat săpunul sub formă de triunghi cu șnur din sfoară și care, atunci când începem să-l utilizăm, este gândit pentru garderobă. Pentru că parfumul natural specific săpunului tradițional de Marsilia are un efect anti-molii foarte eficient. 

Varianta aceasta de săpun este ideală pentru a fi strecurată în dulap, printre haine sau articole din lână, iar șnurul atașat îl face perfect pentru a putea fi atârnat de umeraș. Efectul anti-molii durează 3 luni.

După această perioadă săpunul multifuncțional poate fi folosit pentru mâini, corp, rufe sau suprafețe, deoarece pe parcursul celor 3 luni, săpunul nu își pierde cu nimic calitățile sale de curățare și hidratare.

Zero waste, asemeni noilor variante de săpun de Marsilia la 150g sau 300g.

În varianta zero waste, săpunurile de Marsilia Rampal Latour se vând în magazinul MioBio la vrac, ambalate la transport în punguță de hârtie.

Pentru egipteni sau persani verbina era considerată „iarba sarcră”, iar dacă nu ați încercat încă ceaiul de verbină ar fi cazul, așa cum este și momentul de a descoperi o nouă gamă de produse naturale la MioBio – HUMANCE.

Crema de zi cu verbină exotică îmbie cu o hidratare oferită de uleiul esențial de verbină extras din fructele acestui arbust verde vital și cucerește olfactiv prin aroma subtilă și fresh.

Dacă vi se pare de necrezut, încercați și gama de lumânări Humance din ceară de soia 100% naturală, vegană și non-toxică, cu magnolie, iasomie și liliac pe care le veți regăsi și în ipostaza de flori uscate presărate la suprafață.


Și pentru că se apropie perioada în care (în sfârșit!) putem spera la călătorii mai dese, ceva nou și ușor de strecurat în orice bagaj de la We Love The Planet.

Deodorante naturale sub formă de cremă, ambalate în cutii metalice. În pofida cutiuței mici, nu vă lăsați înșelați de aparențe, pentru că folosirea poate dura între 2 și 3 luni. O cantitate mică și o singură aplicare sunt suficiente pentru 24 ore de prospețime.


Iar dacă vorbim de faptul că ne vom expune tot mai mult la soare în următoarele luni, revenim în final la Madara și la noul spray leave-in pentru păr SILK Micro-Keratin.

Acest spray pentru păr cu cheratină contribuie la repararea și regenerarea fibrei de păr și la evitarea vârfurilor despicate. Părul se va bucura cu siguranță de asemenea tratament în orice sezon, cu atât mai mult când îl vom plimba mai des prin soare sau pe la mare.

Toate noutățile – AICI 


Related Products