Din cap până în picioare: îngrijire cu produse naturale handmade in RO

În caz că mai aveați vreun dubiu, un ritual de îngrijire din cap până în picioare cu produse românești manufacturate în serii mici, chiar este posibil.

În plus, niciun moment mai potrivit pentru a încerca decât acum, când natura a explodat într-un nou anotimp al culorilor și miresmelor.

Toate simțim că tenul este acel teritoriu pe care trebuie să îl îngrijim și răsfățăm, iar pentru a-i reda elasticitatea și a-i netezi ridurile, alegem un ser cu o formulă anti-age cu CBD și extract de cactus de la NN.

Iar NN (Natural Nutrition) are, dacă nu știați, o lungă tradiție de utilizare a ingredientelor naturale care a pornit în anii ’50 de la rețetele farmacistei Maria Ardelean.

Ochii nu mint niciodată, iar acum, cu atât mai mult, cu cât sunt primii care ies în evidență de dincolo de măscă. Le putem reda surâsul, dacă nu cu privitul unui apus la mare, măcar cu un cocktail de hidratare, regenerare și iluminare toate oferite de cremele naturale pentru conturul ochilor de la Raftul cu miresme, – îmbogățite cu esențe naturale din alte zări în urma călătoriei Georgianei Radu în Sri Lanka.

Nu suntem sigure, dar bănuim că „balul mascat” la care tot dansăm de anul trecut încoace a descurajat utilizarea frecventă a rujurilor în spatele măștilor, dar de balsam și ale sale calități nu ne-am despărțit în mod sigur. Unul care se bazează pe puterea vindecătoare a florei din Transilvania vine de la Irina Neacșu și are în compoziție mușețel și ulei esențial de pin și va aduce buzelor tale, pe lângă efectul hidratant și unul anti-inflamator.

Pentru corp, nimic mai indicat primăvara decât o cură anticelulitică care în afară de scrub și masaj poate implica și crema de corp cu cafeină (contribuie la dizolvarea depozitelor adipoase și la fermitatea pielii) și extract de acmella (netezește suprafața pielii, crescându-i densitatea) de la Sabio. Mai ales că produsele Sabio se bazează pe ingrediente bioactive și 100% naturale.

Sunt minunate și noile produse Humance de unde, pentru corp, vă putem recomanda exfoliantul de corp cu cafea, coajă de portocale & lemongrass (și el cu efecte anticelulitice), urmat de mouss-ul spumos cu bergamotă și portocale.

În caz că vă cade părul tot mai mult în ultima vreme, nu e vorba numai de stresul de a trăi într-o pandemie, ci și de ciclurile firești de regenerare a acestuia. Totuși, o mână de ajutor nu strică iar ea poate veni de la șamponul anti-cădere de la Trio Verde care combină extractul de rădăcini de gura-lupului de Baikal, germeni de grâu și de soia și ulei de ricin.

Mai importante ca niciodată, mâinile au nevoie de o îngrijire și protecție speciale. De la Atelierele Spheric alegem un săpun cu dafin, emolient și manufacturat la rece, care se poate folosi și pentru corp și ten. Produsele Atelierelor Spheric (Mediaș) sunt cu atât mai speciale cu cât implică în producție persoane cu dizabilități.

Cât despre cel mai în vogă accesoriu al momentului, gelul igienizant pentru mâini, cel de la Trio Verde cu mușețel și glicerină, nu numai că protejează (70% alcool) dar va menține și o hidratare optimă a mâinilor. Uleiurile care intră în compoziția produselor Trio Verde sunt 100% naturale și sunt obținute fie prin presate la rece, fie prin presare mecanică.

Bonus pentru răsfăț: o baie relaxantă în compania sărurilor de baie cu plante sălbatice de la Irina Neacșu – lavandă, gălbenele și trandafir – și a unui ceai verde organic cu magnolie de la Gadal Tea (ceaiurile sunt fabricate la Iași și certificate organic în Austria).

Bonus și răsfăț 2: Hârtie manuală plantabilă de la Atelierul de Carte, un mod eco, sustenabil de a planta semințe care se vor transforma în plante cu flori de câmp.
Related Products


Crema contur ochi anticearcan
Crema contur ochi antirid
Săpun natural cu dafin
Savonieră din lemn
Sare de baie cu pin și mușețel
Sare de baie cu lavandă și gălbenele
Balsam de buze cu pin și mușețel