Acidul hialuronic este un foarte bun prieten în orice anotimp
Glicozaminoglican anionic, nesulfatat… nu este un început de ghicitoare ci definiția acidului hialuronic, prezent în multe dintre produsele de îngrijire aflate pe lista noastră de preferințe și produse care au o acțiune benefică asupra pielii.

(Pauză nepublicitară. Mergi la sertarul sau raftul tău cu bunătăți și vezi în câte dintre produsele de îngrijire există acidul hialuronic :)

Revenind la definiții, acidul hialuronic este o substanță pe care o purtăm în mod natural în corp, cea mai mare concentrație găsindu-se în zona articulațiilor, ochi și piele.

Pentru că are capacitatea de a reține o mare cantitate de apă este un super-aliat pe partea de hidratare, asta fiind vestea bună nr. 1.

Vestea bună nr. 2 este că, deși producția naturală de acid hialuronic scade în timp, molecula a fost sintetizată prin tehnici moderne și este acum prezentă în multe produse cosmetice. Printre efectele benefice ale acidului hialuronic merită reținute:

- hidratare, elasticitate și efect de fermitate a pielii;

- proprietăți antioxidante cu rol de protecție a pielii contra radicalilor liberi;

- reducere a semnele îmbătrânirii grație hidratării;

- acțiune contra îmbătrânirii pielii.

După teorie urmează practica, prin urmare, iată o scurtă hartă a acidului hialuronic în produse naturale care ne pot aduce toate beneficiile enumerate mai sus.

CURĂȚAREA TENULUI

Dintre apele micelare care nu necesită clătire, cea cu acid hialuronic de la Madara are în compoziție și aloe vera plus bujor nordic – o combinație care dincolo de îndepărtarea impurităților, hidratează și calmează.

De la Mossa vă recomandăm Juicy Clean apă micelară – o microemulsie naturală demachiantă cu vitamine din zmeură, potrivită pentru toate tipurile de piele.

Sau Juicy Shake – un demachiant bifazic cu acid hialuronic dedicat îndepărtării machiajului din jurul ochilor. Rezolvă fără probleme mascara water-resistant, fardurile de pleoape dintre cele mai dense și, în general, produsele – de la concealer și până la creion – cu textură și consistență dintre cele mai heavy duty.

Iar apa micelară hialuronată de la Sabio, este un demachiant natural delicat pentru ten, ochi și buze, eficient și calmant, care poate fi folosit pentru orice tip de ten, inclusiv pentru tenul sensibil.

OCHI

Crema de ochi Wrinkle Resist a gamei Mossa V Lift se bucură, în afară de cele 21 de ingrediente active care susțin tinerețea tenului, și de  biopolimeri, acid hialuronic și de beneficiile unui concentrat cu nume simpatic, merișorul de miere.

Iar pentru un efect imediat, nu putem să uităm de pad-urile pentru ochi:

Madara cu padurile lifting Time Miracle Hydra Gel și Annemarie Börlind cu padurile cu efect imediat, desigur, cu acid hialuronic.

TEN & DECOLTEU

Cu toții avem nevoie de un booster din când în când, iar BOOSTER Ser Hyaluronic Collagen de la Madara mizează pe ingrediente vedetă: acid hialuronic multimolecular și zaharuri de origine vegetală. Producția de colagen este stimulată prin pătrunderea în straturile profunde ale pielii a cărei barieră de protecție este întărită, restabilind și prezența apei.

Acesta tocmai a sosit în formatul său nou – în tub (care înlocuiește fiolele), pentru o porționare perfectă oricând se poftește și dorește.Avem 2 vedete la categoria manufacturat în România cu mixuri imbatabile pentru tenul matur, veți vedea deja din titluri:

Crema nutritivă anti-age cu ulei de argan și acid hialuronic de la NN Cosmetics este un adevărat elixir pentru tenul matur. Și crema de zi regenerantă cu acid hialuronic, coenzima Q10 și ceai verde de la Sabio care este foarte potrivită și tenului sensibil.


Pentru extra porții de hidratare să nu uităm de serurile care se aplică sub cremele de zi cu zi sau noapte, le iubim! Pentru că sunt ușoare, majoritatea oil-free și diferența între "cu ser" și "fără ser" pe față chiar se simte...

Noul și apetisantul ser hidratant de la Mossa Juicy Jelly Hyaluron oferă hidratare instantanee oricărui tip de ten.

Hyaluron Shake de la Annemarie Börlind este un ser bifazic hidratant și regenerant.

Time Miracle Hyaluron Jelly de la Madara oferă o supra-doză de acid hialuronic multi-molecular.

Și luxul suprem vine de la Susanne Kaufmann prin serul hialuronic pur vegetal și ultra concentrat care oferă un maxim de hidratare până în straturile adânci ale pielii.

Și ne oprim, dar lista poate continua și e lungă, pentru toate gusturile și toate vârstele, veți regăsi acidul hialuronic inclusiv în produse de make-up! 

Le găsiți pe toate adunate la un loc, pentru că pe site-ul nostru puteți face căutări și după ingrediente.

Selecția gata făcută pentru acidul hialuronic – AICI :-)
 

Related Products