Ce fel de fată-balsam ești?
BALSÁM, balsamuri, s. n. 1. Esență puternic parfumată extrasă din rășini sau din alte substanțe vegetale, folosită în medicină, pictură, parfumerie etc. 2. Fig. Alinare, mângâiere, consolare.

Cuvântul balsam sună ca o alinare și nu e de mirare având în vedere sensul lui figurat. Indiferent de textură ori ingrediente, balsamurile de buze sunt cele care ne ajută să înfruntăm cu zâmbetul pe buze frigul anotimpului rece. În continuare, zece balsamuri alese pe sprânceană pentru tot atâtea tipologii feminine. Ceea ce nu înseamnă că nu le poți încerca pe toate, în funcție de umori și umor.

1. Esteta

O fată iubitoare de frumos în general și design în particular, nu va rămâne indiferentă în fața asocierii black & white a balsamurilor de buze MÁDARA. Până și denumirile o vor duce cu gândul la simetria perfectă – Plum Plum (pentru ea) și Hemp Hemp (pentru el).


2. Clasica

Clasicismul, se știe, e atemporal, prin urmare balsamul de buze clasic Vanilla Madagascar de la BADGER cu ulei de măsline extravirgin, ceară de albine și aromă naturală de vanilie organică te va proteja fără probleme cu o formulă lejeră, delicată.

3. Petrecăreața

Nu contează că ocaziile de a ieși și dansa s-au diminuat considerabil, energia e esențială. Balsamul de buze nuanțator Burlesque WE LUV ECO poate ține ritmul mai bine decât crezi grație pigmenților săi naturali care, în afară de protecție, oferă și culoare.

4. Visătoarea

Visătoarea știe să se bucure ca nimeni alta de sezonul rece care îndeamnă la hibernare, iar înarmată cu un RICH REPAIR Balsam de buze cu cătină de la MOSSA va fi de neoprit.

5. Dinamica

O fată veșnic în mișcare (dar hei, nu suntem toate așa în secolul 21? ;) va aprecia Skin Food Lip Butter de la WELEDA. Un produs cult, care combină calitățile emoliente ale uleiului din semințe de floarea soarelui cu extractele de mușețel și gălbenele.

6. Preventiva

De ce nu le-am acorda aceeași atenție buzelor ca întregului corp atunci când vine vorba despre imunizare? IMMU Balsam de buze protector de la MÁDARA se bazează pe extractul antibacterian de molid pentru a asigura protecție împotriva factorilor externi nocivi.

7. Ecologista

Din ce în ce mai conștientă și mai implicată de și în protejarea mediului înconjurător? Atunci vei aprecia atât sufletul hidratant, cât și corpul zero waste al balsamurilor de buze hidratante de la BEAUTY MADE EASY.

8. Gurmanda

Întrucât apreciază gustul bun în orice ipostază, este foarte posibil ca gurmanda să facă un crush pentru balsamul de buze CHOCOLATE de la SABIO, cu unt de shea, vitamina E și pudră de cacao.

9. Naturista

Pentru a profita din plin de leacurile și bune ale naturii, balsamul de buze cu pin și mușețel
de la IRINA NEACȘU calmează și îngrijește în același timp.

10. Sofisticata

Simplu și sofisticat, așa s-ar putea defini experiența balsamului de buze
de la  SUSANNE KAUFMANN. Cu mușețel și ceară neprelucrată de albine, efectul nutritiv al acestuia este unul de lungă durată.


Related Products


Balsam de buze
Balsam de buze Plum Plum

Balsam de buze Plum Plum

32 lei 42 lei

Balsam de buze Hemp Hemp

Balsam de buze Hemp Hemp

32 lei 42 lei

Balsam de buze CHOCOLATE
Balsam de buze clasic - Vanilla Madagascar
Skin Food Lip Butter
IMMU Balsam de buze protector
RICH REPAIR Balsam de buze cu cătină
Balsam de buze HEMP (zero plastic)
Balsam de buze SWEET (zero plastic)

Related Categories