Ajutor pentru cei care ajută.Puteți dona și prin noi către Asociația MAGIC și HOSPICE Casa Speranței, implicate activ în ajutorarea refugiaților din Ucraina, a atâtor mame cu copii care fug din calea unui război atroce.

Orice gest contează, orice sumă, oricât de mică, este mai mult decât binevenită în aceste zile dramatice. O puteți face la finalizarea comenzilor online sau dacă ne vizitați în magazinul nostru din București (Jules Michelet 9 | zona Piața Romană).


Asociația MAGIC – SOLIDARITATE cu Ucraina

Mesajul Asociației MAGIC:

"Asociația MAGIC își întinde și ea mâinile de ajutor către oamenii care fug încotro văd cu ochii din calea atrocităților războiului, cu toată viața într-o valiză. Putem ajuta familiile cu copii cu găzduire gratuită (pat cald și curat, mâncare, produse de igienă personală).
De asemenea facem tot posibilul să asigurăm, cu voluntarii noștri șoferi de suflet, și transportul de la graniță la locurile de cazare (ale noastre sau către alte destinații din România, unde refugiații au nevoie să ajungă). 50 de șoferi de suflet s-au oferit deja să preia familii de la graniță."

Toate detaliile despre acțiunile și nevoile concrete comunicate în timp real se pot găsi pe paginile de Facebook (asociatiamagic) și Instagram (asociatia_magic).

Despre Asociația MAGIC

Asociația MAGIC este o organizație non-guvernamentală care ajută copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora. Născută din taberele MagiCAMP în 2014, lumea Magic include astăzi 12 proiecte și a ajutat peste 10.000 de beneficiari. Asociația MAGIC se ocupă de crearea de servicii și programe, facilitarea intervențiilor medicale și găsirea de soluții inovative care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor care au un diagnostic oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii. Prin proiectele asociației se oferă acces copiilor și părinților la suport social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav.

Puteți afla mai multe despre proiectele Asociației MAGIC – AICI.


HOSPICE Casa Speranței – SOLIDARITATE cu Ucraina

"HOSPICE Casa Speranței va primi refugiați ucraineni care au nevoie de adăpost, îngrijire medicală, sprijin social și psihologic. Venim în ajutorul femeilor și copiilor nevoiți să fugă din calea războiului, dar și al persoanelor vulnerabile care au rămas acasă, în Ucraina, amenințate deopotrivă de arme, de boli și neajunsuri. Suntem cu sufletul alături de ei și ne rugăm ca acest coșmar să înceteze cât mai curând.

Până când se va întâmpla acest lucru, HOSPICE va fi Casa Speranței și pentru ucraineni. La centrul HOSPICE de la Adunații Copăceni vor fi găzduite mame împreună cu copiii lor, pentru care specialiștii organizației vor asigura gratuit servicii medicale de bază, servicii sociale și consiliere psihologică.

Persoanele diagnosticate cu boli oncologice care necesită îngrijire medicală vor fi preluate în centrul HOSPICE din București.

În ajutorul pacienților și cadrelor medicale din Ucraina, HOSPICE Casa Speranței va trimite donații cu medicamente și materiale sanitare. Reprezentanții fundației au contactat de asemenea mai mulți specialiști și organizații care oferă servicii de îngrijire paliativă în Ucraina, pentru a le oferi sprijinul de care au nevoie.

Toate detaliile despre acțiunile și nevoile concrete comunicate în timp real se pot găsi pe paginile de Facebook (HospiceCasaSperantei) și Instagram (hospice_casa_sperantei).

Despre HOSPICE Casa Speranței

Prin cele două centre deschise la Braşov şi Bucureşti, HOSPICE Casa Speranţei oferă copiilor şi adulţilor diagnosticaţi cu boli incurabile internare, vizite la domiciliu, consiliere psihologică, recuperare prin kinetoterapie, asistenţă socială şi activităţi cu personal specializat în centrele de zi.

Întregul sprijin al fundaţiei este gratuit şi oferit necondiţionat bolnavilor şi familiilor acestora, indiferent de condiţia materială, starea socială şi mediul din care provin pacienţii.

HOSPICE este o casă, un refugiu şi un simbol care ne aminteşte tuturor ca nu suntem singuri şi că ne putem alia pentru a oferi clipe de normalitate, atunci când pentru unii dintre noi, până şi lucrurile banale ajung să fie făcute cu un efort greu de imaginat. Poţi să fii alături de cei care înfruntă un diagnostic necruţător şi de cei dragi lor.

Puteți afla mai multe despre proiectele HOSPICE Casa Speranței – AICI.


CUM SE POATE DONA?

La finalizarea oricărei comenzi online din shop-ul miobio.ro veți regăsi rubricile pentru donații. Puteți alege o sumă predefinită sau orice sumă cu care doriți să contribuiți.

Colaborăm de mai mulți ani cu Asociația Magic și Hospice Casa Speranței, iar cele mai plăcute viramente bancare pe care le facem sunt către ei...

Mulțumim tuturor celor care au donat deja!