Mascara, noul tău prieten eco
Multe dintre noi au senzația că există o limită a utilizării produselor ecologice și că ea ar fi sinonimă cu cosmeticele eco sau măcar cu o parte dintre acestea. Aici se încadrează și mascara, iar întrebarea pe care ne-o punem de multe ori este: oare vom mai avea acel efect al genelor bine conturate folosind rimel natural? Ca să nu mai vorbim despre waterproof...


Răspunsul este nu numai afirmativ, ci și pozitiv în sensul în care spre deosebire de rimelurile clasice, cele organice asigură inclusiv hrănirea și protecția genelor.

Totuși, de ce ai alege un mascara eco?

Iată câteva răspunsuri fulger, cinci la număr:

1. Fără parabeni...

adică una dintre acele substanțe întâlnite în majoritatea produselor cosmetice clasice, care are rol de conservare a acestora dar care poate provoca iritații ale pielii ori dereglări hormonale.

2. Gene bine hrănite, grație uleiurilor organice, cum este cel de jojoba, sau cel de ricin – întâlnit în formula DEEP MATTER Bold Volume Mascara de la Madara –, și care, după cum bine știm încă din copilărie, are inclusiv efect de alungire.

3. Culoare rezistentă și fixare (putem lăcrima în voie la filme) de care devine responsabilă ceara de albine, pe care o regăsim, spre exemplu, în Mascara BLACK de la Annemarie Börlind.

4. Efect de alungire + dramatic... 

să nu aveți senzația că nu puteți fi drama queens sau că nu mai puteți avea gene supra-încărcate de mister utilizând mascara organic. Efectul dramatic se obține prin aplicarea unor straturi succesive de mascara, în funcție de intensitatea dorită.

Iar pentru un plus de modelare și amplificare există GROW & FIX Booster pentru gene și sprâncene de la Madara, bogat în peptide, care poate fi aplicat drept touch final sau pur și simplu, atât pe gene, cât și pe sprâncene.

5. Invitație la joacă și schimbare...

versatilitatea e cuvântul cheie, pentru că se poate experimenta și dincolo de clasicul black, spre exemplu cu Mascara BROWN de la Annemarie Börlind.

Bonus:

Corpurile rimelurilor organice sunt fabricate, în general, din materiale reciclate, fiind la rândul său reciclabile.

Rimelurile naturale sunt testate dermatologic şi oftalmologic și se pot utiliza și atunci când purtați lentile de contact.Related Products


Mascara PRECISION & CARE BLACK
Mascara NATURAL CURL BLACK
Mascara NATURAL CURL BROWN
Mascara LONG LASTING VOLUME BLACK
DEEP MATTER Bold Volume Mascara