Cadouri cu sens și suflet


Să fim sinceri: nu există doar anumite momente potrivite dăruirii unui cadou (celor dragi ori chiar nouă); cadourile se pot face oricând și mai ales din suflet. Și dacă însoțim un gând și o vorbă bună ori o frumoasă urare cu un produs natural, care să ne aducă un strop de bucurie, cu atât mai bine.

În universul MioBio există multe asemenea produse care aduc mici bucurii cotidiene și chiar nu e ușor să alegem, dar vom încerca să alcătuim o mică listă de cadouri pe care (vi) le puteți oferi de Paște (și chiar și după).

Începem cu necessaire-ul mozaic Trencadís, tonic precum Barcelona, pe care o celebrează artistic studioul de design BARCELONING.

În el încap și produsele preferate de luat în vacanțe și cele pe care nu vrei să le rătăcești într-o geantă mare. Un cadou perfect pentru sora sau prietena care tot timpul rătăcește ba rujul, ba mascara.


Lumânările artizanale NOOA sunt realizate din soia naturală și uleiuri esențiale.

Fie că preferați o aromă naturală de mușețel în combinație cu lavandă și vanilie sau una sofisticată de cașmir și patchouli, lumânărilor naturale Nooa le va sta bine atât pe masa festivă de Paște cât și pe post de cadou.

Suportul magnetic pentru săpun de la Savont este pe cât de cool, pe atât de practic, permițând folosirea săpunului preferat până la ultima bucățică.

Ca să nu mai vorbim despre nostalgie (cine a avut în copilărie știe ce spunem ;). Dacă nu îl luați acasă, ar fi perfect drept cadou pentru mama, mătușa ori bunica.

Cine a gustat deja din ceaiurile organice de la GADAL TEA va vrea să repete momentul de răsfăț. Și își va dori să descopere și povestea din care dezvăluim că sunt împachetate „din cap până în picioare” la Iași în plicuri piramidale biodegradabile obținute din amidon de porumb. Un ceai care se va lăsa cu povești și pe care îl puteți bea cu prietenii, ori familia.


Ar fi fost imposibil să nu punem pe lista cadourilor și un parfum care să ne însenineze zilele, fiind, în același timp, realizat din ingrediente de origine vegetală. Așa ajungem la MATCA, un univers de parfumuri clasice și solide demn de descoperit și de făcut cadou chiar vouă.

Sau FLORASCENT PARFUMEURS, cu creațiile sale realizate după rețete de sec. XVII.

Vom încheia cu urări de bine și știm și pe ce să le imortalizăm – pe simpaticele felicitări THE DM COLLECTION.

P.S. Orice cadou ales va fi însoțit de una dintre cartolinele cu iepurași desenați special pentru MioBio. Cartoline care însoțesc cu delicatețe produsele alese de pe rafturile noastre. Pot purta un mesaj scris, pot decora un set cadou sau se pot oferi în dar ca semn de carte.

Și orice  iepuraș ilustrat veți alege, suntem sigure că va produce și un zâmbet :-)
Related Products