Un aliat al vacanțelor: hidratarea after-sun

Adevărul este că învățăm încă să transformăm în rutină protecția solară pe care e cazul să i-o acordăm zilnic pielii noastre. Un pas suplimentar, la fel de necesar și important, mai ales vara, când pielea este mult mai expusă agresiunii razelor UVA/UVB este îngrijirea acesteia post expunere la soare.


Unul dintre efectele soarelui asupra pielii noastre este uscarea acesteia, ca să nu mai vorbim despre agresarea în profunzime care cauzează, printre altele, îmbătrânire celulară.

Hidratarea after-sun este la fel de importantă precum protecția solară prin urmare, după plajă sau expunerea prelungită la soare din zilele toride de vacanță, pielea devine hiper-sensibilă și are nevoie de două lucruri: un duș sau o baie care să pregătească terenul și hidratarea propriu zisă.

Și pentru că pielea noastră merită, ca de obicei, ce e mai bun, hidratarea after-sun e mai eficientă dacă se face cu creme și loțiuni delicate, care să nu irite și să hrănească în profunzime.

Iată câteva candidate care au în comun responsabilitatea față de planetă și față de corp.

1. MÁDARA ne propune loțiunea de corp HYDRA SOFT, care, așa cum sugerează și numele, oferă, grație formulei, suplețe și hidratare. În plus, vitaminele C și E din formulă sunt esențiale post expunere solară, prima fiind eficientă împotriva radicalilor liberi, și având efect anti-aging, iar cea de-a doua antioxidantă, reducând influențele UVA.


2. Pentru iubitoarele produselor cu care împuști mai mulți iepuri dintr-o lovitură, există uleiul elixir multifuncțional OH MY GOLD! De la Pulpe de Vie. Având în compoziție 4 uleiuri vegetale bio, extracte din fructul de cactus bio și vitamina E, se poate aplica atât pe ten, cât și pe corp și pe vârfurile părului, hidratând, oferind strălucire și îndeplinind cu brio rolul de after-sun.

3. Formula uleiului de corp de la SUSANNE KAUFMANN are un efect regenerant și de vitalitate grație uleiurilor de gălbenele, sâmburi de măceşe şi extracte de sunătoare. Recomandat în cazul pielii sensibile, uleiul intră mai bine în piele dacă este aplicat pe pielea umedă, după duș.

La polul opus ca textură – noul Hyaluron Body Gel SUSANNE KAUFMANN creat special pentru a îmbunătăți nivelul de hidratare al pielii, pentru calmare și oferirea unui refresh.

Este absolut perfect de folosit după expunerea la soare datorită combinației între acidul hialuronic reconfortant, Aloe Vera și extracte de Cardiospermum (balon de viță de vie) cu efect hidratant și de întărire a barierei naturale de protecție a pielii. Mentolul răcoritor reduce iritațiile și tensiunea la nivel celular asociate cu expunerea la soare.


4. În caz că nu știați, migdalele conțin multe minerale și vitamine benefice, motiv pentru care uleiul de migdale nu numai că hidratează pielea, protejând-o, ci contribuie și la calmarea iritațiilor, ceea ce face ca loțiunea de corp cu migdale pentru piele sensibilă de la WELEDA să fie una dintre alegerile înțelepte pentru îngrijirea after-sun. Asta ca nu mai vorbim despre aromă...


5. Ne-am concentrat pe piele, dar nici părul ori buzele nu trebuie neglijate în îngrijirea de după expunerea la soare.

Pentru păr, spray-ul leave-in Lindengloss de la LESS IS MORE previne deshidratarea părului dar și decolorarea acestuia, combătând atacul razelor UV.

Cât despre buze, nimic mai bun decât puterea vindecătoare a uleiurilor și unturilor pentru a le proteja de efectul soarelui și al vântului. Ulei de marula, ulei de cocos și unt de shea, o combinație menită să vindece rapid buzele arse de soare și să le păstreze moi și hidratate. Mix pe care îl regăsiți în cele 3 balsamuri de buze cu aer de vacanță de la BEAUTY MADE EASY – Ice Cream, Lemonade și Watermelon.

Related Products


Ulei de corp MARIGOLD
Loțiune de corp cu migdale pentru piele sensibilă
INFUSION BLANC Loțiune de corp SUPREME HYDRATION
MULTI MOISTURE Loțiune de corp hidratantă
ALL CARE Lapte de corp nutritiv
Ulei elixir multifuncțional OH MY GOLD!
Balsam de buze LEMONADE (zero plastic)
Balsam de buze ICE CREAM (zero plastic)
Balsam de buze WATERMELON (zero plastic)
Loțiune de corp HYDRA SOFT
Hyaluron Body Gel