De luat în bagaj: produse indispensabile și tot atâtea cărți
În fond, vara nu avem nevoie decât de o sacoșă de pânză, câteva produse indispensabile în format mini (ca să simtă și spatele nostru că e vacanță), o carte și gata, suntem pregătite să ajungem la munte, la mare sau chiar să luăm zborul către următoarea destinație.

Prin urmare, lucruri indispensabile de luat în bagaj plus tot atâtea cărți de pus pe lista verii.

E drept că avem o grămadă de tote bags, dar niciodată suficient de multe, prin urmare alegem sacoșa „E musai să porți pânză” de la Atelierul de pânză, lucrată manual din bumbac netratat, neînălbit și nevopsit.

Carte: începem cu o carte care ne-a cucerit, o reală invitație la călătorie: „Frontiera” scriitoarei Kapka Kassabov, care după 25 de ani revine în Bulgaria natală pentru a explora zona de graniță care desparte Bulgaria de Turcia și Grecia, tărâm al legendelor și al istoriei care schimbă vieți.
Casă bună cu o sacoșă de pânză face întotdeauna un nécessaire, care devine în povestea noastră cu atât mai necesar pentru a adăposti (și) carduri, chei, acte de identitate.

În vara aceasta ne va însoți altfel Modernista de la Barceloning (pânză 100% bumbac) inspirat din plăcile hidraulice spaniole.

Carte: având în vedere că am ajuns în Barcelona, luăm cu noi cea din urmă carte a scriitorului catalan Carlos Ruiz Zafón (apărută postum) recent tradusă în română, „Orașul de abur”. Barcelona, fermecătoare și misterioasă se insinuează în paginile povestirilor volumului creatorului „Cimitirului Cărților Uitate”.Un săpun și o savonieră nu au cu să lipsească din bagajul nostru de vară, mai ales când savoniera Saling Naturprodukte este din terralene (bioplastic pe bază de lemn si plastic reciclat) iar săpunurile naturale Rampal Latour (cu ceai verde și argan sau săpunul de Marsilia) există în varianta travel de 25 de grame.

Carte: până să apară și la noi cea mai recentă carte a maestrului romanului polițist, Joel Dicker, ne putem delecta cu aventurile penultimului său roman, „Enigma camerei 622”, care ne poată prin Elveția, camere de hoteluri și mistere care se cer lămurite.

Toate nevoile de skincare ale unei fete aflate în călătorie pot fi satisfăcute de kitul de călătorie Wherever Skin Care Travel Set 5in1 de la Mádara, din care nu lipsesc crema de soare anti-aging pentru față și nici o mască hidratantă și iluminatoare.

Dacă completăm cu dischetele demachiante lavabile reutilizabile LA DORÉE de la Simple Things, suntem pregătite pentru orice aventură.

Carte: avem și apă micelară cu noi, deci ne permitem să și lăcrimăm citind cartea Rosei Montero, „Cei iubiți nu mor niciodată”, o specială incursiune inclusiv prin jurnalul pe care Marie Curie îl scrie după tragicul accident al soțului ei.


Nu am uitat nici de păr, așadar în sacoșă ajunge și un duo în format travel de la Less is More: șamponul Cajeput Pure Balance Travel (toate tipurile de păr) și spray-ul leave-in Lindengloss Travel (păr vopsite/deteriorat).

Iar pentru situațiile neprevăzute adăugăm și balsamul calmant reparator cu extract de plante de la Sabio, bogat în extracte de plante medicinale, recomandat în caz de arsuri, mușcături de insecte etc.

Carte: volumul „Femei” semnat de Mihail Sebastian se parcurge rapid și solar în cele patru povestiri de dragoste a cărei explorare trebuie citită în cheia epocii.Related Products


Related Categories


DE LUAT ÎN BAGAJ

DE LUAT ÎN BAGAJ

Compacte, utile, 2în1 sau gramaje mici, încap în orice bagaj!