Spune-mi la ce serial te uiți ca să-ți spun ce cremă de ochi să foloseștiAm auzit cu toții de blue light, lumina albastră emisă de ecranele telefoanelor și computerelor care este o formă de radiație electromagnetică vizibilă ochiului liber. Printre problemele pe care ni le poate crea se numără tulburarea ciclului somn-veghe care se lasă cu îmbătrânire celulară, cearcăne ori ten obosit, efecte pe care chiar nu ni le dorim.

Dar un lucru e clar, la plăcerea de a vedea filme și seriale nu vom renunța. Putem însă să ne așezăm serile la ele după micul ritual de beauty care implică (cam obligatoriu) și crema de ochi. Așa că putem face o mică listă în funcție de serialele preferate... ;-)

1. Te atrag lumile răsturnate, misterele și nu ți-e teamă nici de doi, trei monștri în ecuație?

Atunci ești genul „Stranger Things” și îți propunem Smart Anti-Fatigue cremă contur ochi anticearcăn de la Mádara. Crema reduce ridurile fine și pungile de sub ochi, oferind hidratare.2. Vibrezi la spiritul vintage și apreciezi ceaiurile fine și pălăriile elegante?

Ești capabilă să vezi seria „Downton Abbey” (plus filmele) pe repeat, prin urmare îți sugerăm să dai o șansă cremei cu colagen pentru ochi V LIFT Wrinkle Resist de la Mossa, cu 21 ingrediente active din flora nordică.3. Complex și sensibil, serialul „Prietena mea genială” ne transpune în minunata Italie, vorbindu-ne despre prietenii care durează o viață întreagă.

Dacă pare a fi genul tău, îți propunem o variantă de îngrijire a pielii din jurul ochilor made in Italy: Serul regenerant pentru conturul ochilor de la Sendo. Printre ingredientele sale cheie se numără fitocomplexul biotehnologic melissa (roiniță) care protejează pielea de acțiunea agresivă a radicalilor liberi.4. Pentru fanele fashion & co, există „Velvet” (și „Velvet Colección”), un serial spaniol care ne introduce în atmosfera inconfundabilă a marilor magazine universale din Madridul începutului de secol 20.

O cremă de ochi fresh și tonică care se asortează perfect este Vitamin Cocktail Energy Boost Cremă anticearcăn pentru ochi de la Mossa cu acid hialuronic și extracte de zmeură și cătină albă.5. Lumea complexă a medicinei nu a fost nicicând mai bine portretizată ca în „Grey’s Anatomy”.

Dacă ești genul atras de serialele cu halate albe, atunci pune pe listă ENERGYNATURE Ser contur ochi anticearcăn de la Annemarie Börlind – cu cafeină organică care tonifică și netezește pielea și cu hesperidină din portocală amară care îmbunătățește activitatea din vasele capilarele reducând pungile de sub ochi și cearcănele.


Vizionare plăcută în continuare... ;-)


Related Products


Related Categories