Vara indiană: cum să ne punem bronzul în valoare în plină toamnăCui îi este dor de bronzul verii?

Mai mult ca sigur tuturor, prin urmare ne-am gândit la câteva trucuri care să ne ajute să îi mai păstrăm din urme, nu numai în suflet, ci și pe piele. Asta presupune atât joacă cu texturi și culori, cât și un binevenit refresh al propriului raft beauty.


Bronzul tenului poate rămâne vizibil grație utilizării unei texturi fluide cum este cea a BB cream-ului nude hidratant de la MOSSA. Pigmenții naturali pe care îi conține dau pielii strălucire, acoperind ușor imperfecțiunile, iar nuanța soft beige va evoca bronzul.

Combinația fond de ten + highlighter va aduce acel efect de strălucire a tenului când ieșim la un concert, sau o cină cu prietenii. Mica, spre exemplu, face parte din compoziția fardurilor lichide Guilty Shades, iar un mix de pulberi minerale fine omogenizate într-un serum de acid hialuronic & aloe vera se regăsește in Cosmic Drops – ambele de la MÁDARA. Vor da accente de culoare evocând solarele fructe ale verii.


Pentru întregul corp, cu accent pe brațe și picioare, se poate spune că ideea de fake nu a fost nicicând mai atractivă și chiar recomandabilă grație loțiunii autobronzante FAKE IT Natural Look de la MÁDARA. Cel mai important lucru de știut este că în 4-6 ore de la aplicare pe piele ți se va așeza o nuanță estivală ce va stârni cel puțin întrebări admirative. (Nu uita să respecți instrucțiunile de preparare a pielii și aplicare.)

La rândul lor, pleoapele pot fi răsfățate cu nuanțe calde, brune, arămii și chiar cu un verde închis. Dacă adăugăm și o ușoară nuanță metalizată se poate spune că ne vom încadra bine în tendințele sezonului toamnă-iarnă. Acestea fiind zise, fardul multifuncțional Hunter de la MÁDARA abia așteaptă să fie încercat.


Pentru un efect văratic al buzelor în plină toamnă, se poate opta pentru o nuanța caldă cum este, spre exemplu, Dusty Rose de la BEAUTY MADE EASY – ruj hidratant zero waste.

Cât despre păr, un tratament hidratant îl va ajuta să treacă mai bine peste provocările unui anotimp de trecere și vom alege ULTRA REPAIR loțiune reparatoare leave-in pentru păr deteriorat de la SENDO, cu extract biotehnologic de tomate și de orez organic care se pulverizează pe părul umed ajutându-l să-și recapete strălucirea și vitalitatea după expunerea excesivă la soare.


Related Products