Spune-mi în ce zodie ești ca să afli ce produs te va ajuta să strălucești
Ce ne face de fapt să strălucim? O zi însorită, un zâmbet, o carte. Dincolo de toate acestea strălucirea vine și din produsele arsenalului nostru beauty, prin urmare, ne-am gândit că fiecare dintre noi merităm un extra mic truc pentru strălucire și am chemat și astrele în ajutor.


Viața în permanentă acțiune, iată paradigma Berbecului a cărui strălucire poate fi potențată grație unui aliat de nădejde precum ELDERFLOWER SALT SPRAY de la Less is More – spray-ul hidratant de styling pentru definire şi texturare, pentru obţinerea acelui look uşor răvăşit şi lejer de vacanţă la mare.

Lux, calm și voluptate e o deviză care se potrivește nativelor Taur completată de pasiunea lor pentru gastronomie. Șamponul delicat cu măr și migdale bio POMPOMPIDOUX de la Pulpe de Vie le va ajuta să cutreiere restaurantele cu un păr rezistent și strălucitor.

Gemenelor le place atât de mult să vorbească încât strălucirea le zboară literalmente de pe buze. Un mic aliat? Glossul de buze hidratant GLOWY PEACH de la Annemarie Börlind.

Fetelor Rac nu le este teamă să viseze cu ochii deschiși, prin urmare VITAMIN COCKTAIL ENERGY BOOST cremă pentru ochi de la Mossa va combate cearcănele, inflamarea și primele riduri, energizându-le textura și aspectul pielii.

Pentru Leoaice strălucirea e a doua natură, iar o nuanță de ojă naturală, senzuală și puternică în același timp, va contribui din plin la senzația glam, ca de exemplu nuanța ROMY – ojă naturală de la Ozn Vegan.

Fecioarele apreciază ordinea și disciplina, prin urmare un produs multifuncțional poate fi o piesă importantă a strălucirii personale. OH MY GOLD Ulei elixir multifuncțional de la Pulpe de Vie este acel prieten care le va ajuta să își îngrijească întreg corpul, părul și tenul.

Despre simțul estetic al Balanțelor s-au scris multe iar conceptul lor de strălucire e strâns legată cu un ritual de îngrijire armonioasă. PEELING-ul pentru corp de la Susanne Kaufmann va curăța și regenera pielea grație combinației de particule fine de nisip de mare şi pudră de piatră ponce, echinacea, sunătoare şi panseluţă.

Un Scorpion adevărat merge pe intensitate subtilă iar parfumul OPERA 9 de la Matca le va ajuta să strălucească așa cum le place, grație notelor vibrante dulci-amărui de portocală amară, cumarină și vanilie.

Săgetătoarele știu să se distreze, prin urmare versatilitatea ludică a gelului GROW & FIX BOOSTER pentru gene și sprâncene de la Mádara le va amuza și va puncta strălucirea sănătoasă a genelor și sprâncenelor.

Munca e brățară de aur, – iată o posibilă sursă de strălucire pentru fetele Capricorn. Și pentru că sunt tot timpul super ocupate au nevoie de o armă secretă pentru strălucire: HYALURON INTENSE ser peeling de la Mádara care acționează în timpul nopții pentru a diminua semnele îmbătrânirii și oboselii.

La cât de vizionare și inovatoare sunt Vărsătoarele, vor aprecia COSMIC DROPS 2 COSMIC ROSE highlighter de la Mádara  care poate fi aplicat pe pleoape, pomeți, bărbie etc. pentru un efect de luminozitate cu aură transcendentală.

Peștoaicele emană mister chiar și atunci când nu își propun iar un make-up natural li se potrivește cel mai bine. De aceea City CC Cream anti-pollution SPF15 de la Mádara  nu numai că le va apăra tenul de poluare oferind și protecție UVA/UVB, dar le va oferi și acea strălucire discretă pe care o apreciază.

Related Products


Gloss de buze GLOWY PEACH
ELDERFLOWER SALT Spray („beach-look” lejer)
CC CREAM anti-pollution SPF15: MEDIUM
COSMIC DROPS 2 COSMIC ROSE highlighter
GROW & FIX Booster pentru gene și sprâncene
Ulei elixir multifuncțional OH MY GOLD!
Opera 9 – parfum natural

Opera 9 – parfum natural

343 lei 381 lei

ROMY - ojă naturală

ROMY - ojă naturală

71 lei 79 lei

CC CREAM anti-pollution SPF15: BEIGE
HYALURON INTENSE Ser peeling