Pentru trup și minte: uleiul de masaj
Ce-ți vine prima oară în minte când spui „ulei de masaj”? Mai mult ca sigur relaxare, poate muzică în surdină, o plajă, o insulă... Uităm deseori să strecurăm relaxarea în rutina vieților noastre complexe, deși aceasta poate fi mult mai la îndemână decât ne imaginăm. Nu e nevoie de programări la salon sau dat peste cap bugetul lunar, ci de un ritual care poate deveni una dintre plăcerile săptămânale de acasă.


Masajul cu ulei corporal poate avea multiple beneficii și, în afară de funcția de relaxare, are efecte bune inclusiv asupra circulației sangvine și a luptei cu celulita. În plus, poți strecura ritualul imediat după antrenamentul cardio sau yoga de acasă, putându-l însoți cu muzica preferată, aromaterapie sau, de ce nu, cu noul serial Netflix pe care ți l-au recomandat toate prietenele. Dacă nu te-am convins deja până acum, iată alte câteva motive:


1.

Prin masarea musculaturii corporale se produce un efect de încălzire care pune la treabă nervii și vasele de sânge stimulând circulația.

Tot acest proces ajută la o mai bună eliminare a toxinelor din organism și la îmbunătățirea aspectului pielii, susținând ritmul metabolic.

Iar dacă ar fi să punem tot ce am descris într-o sticlă aceea ar fi Uleiul de masaj cu arnică de la Weleda ce aduce drept aliat și extractul de frunze de mesteacăn contribuind la elasticitatea și fermitatea pielii.


2.

Cu celulita se luptă toată lumea și da, nu există remedii miraculoase. Există însă acei pași mici (alimentație, masaj, sport) a căror constanță poate face diferența. Iar uleiul de masaj se numără printre ei.

Un astfel de aliat poate fi Uleiul de masaj anticelulitic de la Trio Verde care intră ușor în piele și are în combinație uleiuri esențiale recunoscute pentru efectul anti-celulitic cum sunt uleiul esențial de cafea și uleiul esențial de piper negru.


3.

Relaxarea înainte de somn se poate face nu numai în compania unui ceai de mușețel sau a unei cărți, ci și grație unui masaj corporal mai ales unul care conține ulei de gălbenele, ulei din sâmburi de măceşe şi extracte de sunătoare. Formula se găsește în uleiul de corp MARIGOLD de la Susanne Kaufmann care se poate aplica inclusiv după baie pe pielea umedă.


4.

Pentru momentele în care încerci să slăbești (inclusiv după naștere) tonifierea și elasticitatea pielii trebuie susținute. Spre exemplu, cu un ulei-balsam bogat în antioxidanți cu lămâie și extract de cimbru cum este INFUSION VERT Ulei de corp pentru fermitate de la Madara care se poate aplica pe întreg corpul.


5.

Pe lângă toate beneficiile prezentate deja, merită adăugat și efectul pozitiv pe care un ulei de masaj îl poate avea asupra iritațiilor pieli, calmând-o, ceea ce înseamnă că ritualul masajului merită a nu fi neglijat nici chiar în vacanțe. Un astfel de efect astringent, antiseptic și tonifiant are și formula uleiului de masaj stress-less de la Sabio bazat pe uleiuri esenţiale 100% pure de lemn de trandafir, patchouli, ylang-ylang şi geranium.


Related Products


Ulei de corp MARIGOLD
Ulei de masaj cu arnică

Ulei de masaj cu arnică

50 lei 72 lei

Ulei de masaj relaxant cu lavandă
Ulei de masaj stimulator
Ulei de masaj stimulator
Ulei de corp MARIGOLD
Ulei de masaj anticelulitic
INFUSION VERT Ulei de corp pentru fermitate
Ulei de masaj stress-less
Ulei de masaj stress-less