Smart & versatil – produse 2 în 1 pentru corp și casă
Cui nu-i place versatilitatea? În general, aduce energie bună și dinamism și putem spune același lucru și despre produsele de îngrijire ori cosmetice care ne fac viața mai ușoară oferindu-ne beneficii la nivel de cantitate, economii și consum responsabil.

Cum ar fi ca, în loc de zeci de produse care ne umplu raftul beauty, și necessaire-ul de vacanță, am da o șansă produselor 2 în 1,  3 în 1 sau chiar 18 în 1?

Nu mai puțin eficiente în ceea ce privește calitatea, acest gen de produse se înscriu și în sfera unui consum mai moderat de care e cazul să devenim toți mai conștienți și mai responsabili. Iar dacă alegem produse la rândul lor respectuoase (și) cu planeta care propun ambalaje reciclabile și se încadrează în filosofia zero waste, vom avea numai de câștigat.


Vom începe lista noastră de produse smart și versatile cu unul care este poate regele acestei secțiuni și care nu se adresează corpului, ci casei. Vorbim despre Savon Noir concentrat pentru toate suprafețele de la Rampal Latour care poate fi ales în varianta migdale sau lavandă. Acest superconcentrat superdegresant va deveni cel mai bun prieten al tău în întreaga casă pentru că poate curăța multiple suprafețe în bucătărie și baie, parchetul, bijuteriile și alte ustensile, combate dăunătorii plantelor și poate fi folosit chiar și pe post de șampon pentru animalele de companie.

Rămânem tot în universul artizanilor de la Rampal Latour și al rețetelor lor perfecționate în Provence de la 1828 încoace și mai alegem două produse smart. Primul este clasicul săpun de Marsilia organic care este atât de versatil încât poate trece din dulapuri ca aliat în lupta contra moliilor în baie, unde îți poate curăța pielea cu blândețe și chiar și rufele delicate, fiind eficient inclusiv în îndepărtarea petelor.

Ultimul produs versatil de la Rampal Latour pe care e musai să îl menționăm este gelul de duş & şampon bio, hidratant și blând cu orice tip de piele care variază ca ingrediente adresându-se unor nevoi specifice: cu salvie și bergamotă, miere și grapefruit, măsline și lavandă, argilă și verbină.

Recordul în materie de multifuncțional îl deține gama Dr. Bronner, unde 18 în 1 e o adevărată magie! De fapt așa se și numesc, săpunuri magice, pentru că formulele lor lichide se pot folosi pentru ten, corp, păr, curățare universală în casă, animale de companie și plante. Pe alese – 8 arome în gramaje diferite, de la travel-size la family-size.

În caz că ai deja prea multe produse pentru păr, e momentul să faci cunoștință cu balsamul & masca hidratantă cu pepene și castravete CHAPEAU MELON de la Pulpe de Vie care, în funcție de câte minute este lăsat să acționeze în păr, oferă beneficiile unui balsam sau ale unei măști pentru păr.

Vorbind despre produse 2 în 1, următoarea mască de la Mádara ne-a atras atenția nu numai grație efectului curățării profunde ci și combinației între acidul lactic și (AHA) și argila albă care elimină impuritățile ajutând la prevenirea excesului de sebum și a coșurilor. Așadar: CREAMY CLAY Mască peeling AHA + argilă.


Și tot din seria măștilor, de data aceasta pentru ochi, SOS HYDRA Eye Revive Cremă & mască pentru ochi de la Mádara nu numai că hidratează și calmează pielea fină din jurul ochilor dar, dacă este lăsată să acționeze timp de 15 minute într-un strat mai gros, are efectul benefic al unei măști.

Încheiem lista de produse smart cu un highlighter magic (Mádara) alcătuit dintr-un mix de pulberi minerale fine omogenizate într-un serum de acid hialuronic & aloe vera denumit Cosmic Drops. Versatilitatea lui îți va permite în afară de iluminarea pielii să „sculptezi” diverse zone ale feței (bărbia, pomeții, fruntea, decolteul etc.) și poți alege una dintre cele patru nuanțe disponibile.Related Products