Piepteni și perii pentru toate tipurile de păr
Tu unde te încadrezi?

Aiurita simpatică mereu în întârziere care iese aproape întotdeauna din casă nepieptănată sau profesionista care are acasă un mini-salon cu accesorii pentru a obține o coafură impecabilă în fiecare zi?

Indiferent de răspuns, e cazul să dai un upgrade relației tale cu pieptenii și periile de păr. Podoaba capilară merită, la rândul său, toată atenția și iubirea noastră.
Pentru posesoarele de păr creț/ondulat ideal este pieptenele din lemn de fag de la Förster's Natural Products.

Robust și suficient de mic cât să te poată însoți oriunde, pieptenele cu dinții rari poate fi folosit și pentru alte tipuri de păr, mai ales pentru descurcarea părului umed, proaspăt spălat.

TIP:

Dacă vrei să obții efectul unor bucle bine definite, poți încerca FLOWER WHIP Gel de la Less is More ale cărui proteine din mătase asigură elasticitate și strălucire buclelor. Îți recomandăm să încerci și serul de styling OIL NON OIL de la Sendo. Cu textura sa ușoară oferă volum, și definește cu mare ușurință părul la modul cel mai natural. Ambele se aplică pe părul umed pentru o conturare frumoasă a buclelor.


Părul lins, normal, va găsi o nouă aliată în peria din lemn de fag WOODEN BRUSH de la Sendo care încântă prin forma compactă și ergonomică și care poate fi folosită pentru a peria părul atât în variantă umedă, cât și uscată. În plus, te poate însoți în geantă sau în vacanțe.

TIP:

Dacă vrei să obții mai mult volum, atunci când îți usuci părul, folosește și o perie rotundă și loțiunea protectoare EARL GREY BLOW-DRY Spray (pentru volum natural) de la Less is More.


Pentru părul foarte fin și lung, peria prietenă este cea cu dinți rotunjiți, ca de exemplu perie ovală din lemn de fag de la Förster's Natural Products. Având efect antistatic, dinții rotunjiți, piaptană ușor părul oferindu-i volum natural, în timp ce masează scalpul.

TIP:

Styling-uri lejere, de la ondulare, volum și textură până la beach-look, acel look uşor răvăşit şi lejer de vacanţă la mare, pot fi obținute grație ELDERFLOWER Salt Spray de la Less is More.
Toate tipurile de păr sunt avantajate de către periile cu păr de mistreț de la Förster's Natural Products. Perii din păr de mistreţ au un efect deosebit asupra părului în sensul că dispersează sebumul natural pe întreaga lungime a acestuia, oferindu-i un aspect mătăsos. Secreția de sebum a părului este încetinită în timp.

TIP:

Dacă vrei să oferi părului tău un plus de strălucire, STYLING LIQUID CRYSTAL Ser pentru strălucire de la Sendo, exact asta face, grație combinației de ulei de avocado, ulei de pequi și ulei organic de argan.


Pentru final, ceva vesel și colorat.

Minibrushes de la Less is More.

Dar să nu te inducă în eroare acel „mini” din titlu. Sunt ele mici, dar vei avea o surpiză – descurcă și piaptănă impecabil! Sunt un beauty must-have care încape în orice poșetă și în orice bagaj, atunci când ai nevoie de ceva mic pe oriunde ai merge sau călători, dar care să te poată scoate rapid și bine din încurcătură, la propriu... :-)


Related Products


THYME LACQUE spray fixativ

THYME LACQUE spray fixativ

108 lei 135 lei

HONEYWAX ceară de păr (textură flexibilă)
FLOWER WHIP Gel TRAVEL
Minibrush LINDEN BEIGE - perie din lemn de fag
Minibrush BLACK - perie din lemn de fag
EARL GREY BLOW-DRY Spray TRAVEL (pentru volum natural)
ELDERFLOWER SALT Spray („beach-look” lejer)
STYLING OIL NON OIL Ser modelator pentru păr
STYLING LIQUID CRYSTAL Ser pentru strălucire
Perie din lemn de fag WOODEN BRUSH

Related Categories